Hlavní obsah

Jak na koláče? Pořiďte si triko, na kterém není vidět pot

Foto: CityZen s.r.o.

Unikátní trika CityZen, na kterých není vidět potFoto: CityZen s.r.o.

Pocení je přirozená součást pohybu, pobytu v horku i nervového vypětí. Jde o prospěšný tělesný proces, protože podporuje správnou funkci těla. Nese s sebou ale i pár negativ. Kromě pocitu studu ve společnosti za kruhy v podpaží a nelibý odér jsou to i reakce pokožky, kterou může dráždit. Novinka na českém trhu – trika CityZen – dokáží projevy pocení úplně eliminovat.

Článek

Pokoušet se pot zablokovat by bylo kontraproduktivní, protože pomáhá z těla odvádět odpadní látky a reguluje tělesnou teplotu. Při pocení se otevírají kožní póry, a tělo se tak zbavuje nečistot. Bez pocení by se organismus přehříval. Jedinou vhodnou cestou je tedy prát se až se samotnými projevy pocení.

Pohyb bez potu

Známky pocení pomáhají potlačit antiperspiranty a správná hygiena, ale také vám doporučujeme zařadit do svého šatníku přírodní a prodyšné materiály, jako je bavlna. Při sportování můžete sáhnout i po funkčním prádle, které udržuje odpovídající tělesné klima a odvádí pot od pokožky pryč. V Česku ale existuje od minulého roku ještě další varianta.

Foto: CityZen s.r.o.

Unikátní triko, na kterém není vidět pot a odolá i špíněFoto: CityZen s.r.o.

Unikátní trika CityZen: Trik je v triku

S přelomovým patentovaným materiálem vstoupila na trh společnost CityZen. Vyrábí oblečení ze 100% prémiové bavlny, které funguje podobně jako funkční prádlo, jen naopak. Pot neodvádí na povrch látky, ale shromažďuje ho na vnitřní straně. Rozvádí ho do velké plochy a díky tomu rychle uschne. Zvnějšku tedy není po potu ani památky a tělo se udržuje v suchu.

Kromě schopnosti maskovat pot mají trika CityZen i další užitečné vlastnosti: odolnost proti špíně a vodě. Trička byla testována v laboratorních podmínkách i v reálném životě. Obstála při pohybových aktivitách, jako je běh, posilovna nebo kickbox, ale i při řízení vyhřátého auta, pobytu v přeplněné místnosti s vydýchaným vzduchem nebo dobíhání pracovního jednání.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé společnosti CityZenFoto: CityZen s.r.o.

České hlavy káply na něco, co nemá obdoby. Výjimečnost materiálu potvrdila nedávno startupová soutěž T-mobile rozjezdy, jejíž celostátní kolo vyhrála právě trika CityZen. Přesvědčte se o přínosnosti triček CityZen na vlastní kůži i vy a už nebudete chtít nosit jiná.

V nabídce najdete pánská i dámská trika v několika barvách a luxusní pánské polokošile.

Jak tričko CityZen fungujeVideo: CityZen s.r.o.

Reklama

Načítám