Hlavní obsah

Jak nenaletět při výběru seznamky?

Foto: Adobe Stock

Seznamování na internetu dává hledání partnera nový rozměrFoto: Adobe Stock

Reklama

Chcete se seznámit, ale nevíte, na jakou seznamku se máte zaregistrovat? Jak si vybrat tu nejvhodnější seznamku pro vás? Na co si dát při výběru seznamky pozor? Poradíme vám.

Článek

Seznamování na internetu je v současné době zcela běžnou záležitostí. Na seznamky se registrují denně tisíce uživatelů, kteří někoho / něco hledají – vztah, flirt, sex, nové kamarády, atd. Základem úspěšného seznamování je tedy vybrat si tu nejvhodnější a zároveň nejlepší seznamku pro vás.

Pozor na neférové seznamky!

Na mnoha seznamkách působících v České republice, se můžete setkat s nekalými praktikami. V čem jejich podvodné jednání spočívá? Především v automatických obnovách členství a složitosti zrušení profilu.

Pod záminkou lákavé nabídky si na těchto neférových seznamkách vytvoříte profil, získáte zkušební členství zdarma, nebo si aktivujete měsíční členství za symbolický poplatek, a pak se nestačíte divit, když vám začnou mizet z bankovního účtu tisícové částky. I taková je bohužel realita při online seznamování. Výběr seznamky tedy nepodceňujte.

Před registrací na seznamku se podívejte také na kontaktní údaje. Pokud se jedná o seznamku se sídlem v zahraničí, do registrace se raději vůbec nepouštějte. Některé zahraniční seznamky uživatelům smazání profilu pěkně ztěžují. Často musíte doručit svou písemnou výpověď na sídlo společnosti do zahraničí. Pokud to nestihnete včas, automaticky vám prodlouží VIP členství na další období a váš účet bude zase o pár tisícovek chudší.

Registrujte se pouze na takovou seznamku, kde si můžete členství zrušit sami bez pomoci administrátorů a kde automaticky neprodlužují prémiové členství.

Foto: Adobe Stock

Každý 3. pár střední vrstvy se seznámí na internetu. Nepromarněte svoji příležitost. Seznamte se!Foto: Adobe Stock

Jak tedy vybrat tu správnou seznamku?

Dejte na zkušenosti svých známých a přátel. Taková reference je vždy nejlepší. Pokud nemáte ve svém okolí nikoho, kdo se seznamuje nebo už seznámil přes internet, využijte recenzí seznamek z profesionálních srovnávačů seznamek. Získáte tak snadno odpovědi na to, zda se za seznamování na vámi vybrané seznamce platí, kolik stojí členství, co vše je zapotřebí k registraci udělat, zda automaticky obnovují členství či jak složité je smazání profilu. Webové stránky určené pro srovnání seznamek vám výběr seznamky značně usnadní.

Při výběru seznamky zohledněte také to, zda je vámi zvolená seznamka zdarma, nebo zda se na ní za seznamování platí, zda nabízí administrátorskou podporu nebo to, jaké uživatele daná seznamka sdružuje. Na internetu najdete nejen seznamky určené jen pro flirt a sex, ale i seznamky pro vážné seznámení.  Správným výběrem seznamky se vaše šance na úspěšné seznámení zvyšují.

Foto: Adobe Stock

Seznamování na internetu je nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak si najít životního partnera!Foto: Adobe Stock

Reklama

Načítám