Hlavní obsah

Jak přivést ženu k orgasmu? Víme to!

Reklama

Ženský orgasmus je zdrojem slasti, ale často také problémů! To, zda žena dosáhne, či nedosáhne při sexu orgasmu, má vliv na partnerský život a často problémy v této oblasti vedou k hádkám či rozchodu.

Článek

Některé ženy dosahují orgasmu jak na běžícím páse, jiné se ho nedočkají za celý život. Nejvíce žen se nachází někde mezi tím. S některým partnerem dosáhne žena orgasmu snadno, s jiným méně často a s některým vůbec. A to je pak zdrojem vážných partnerských problémů a konfliktů, které v nejhorším případě končí až rozchodem.

Co brání ženám dosáhnout orgasmu?

To je velmi složitá otázka. Faktorů může být velmi mnoho. Záleží na věku, partnerovi, fyzickém a psychickém rozpoložení, životním cyklu a mnoha dalších faktorech.

Nicméně můžeme definovat základní problémy, které brání ženám dosáhnout orgasmu a podíváme se, jaké přípravky vám v dnešní moderní době v této otázce mohou výrazně pomoci.

Co brání ženám dosáhnout orgasmu?

Nedostatečné zvlhčení a malá citlivost pohlavních orgánů?

Jedním z častých problémů je, když žena není dostatečně zvlhčená nebo má malou citlivost pohlavních orgánů. Existují speciální lubrikační gely a intimní spreje, které díky aktivním přírodním látkám, v nich obsažených, razantně zvyšují citlivost vaginy při pohlavním styku a tím výrazně napomáhají dosažení orgasmu, zajišťují také ideální zvlhčení a kluzkost.

Lubrikační gel LibidoUP pro snazší dosažení orgasmu a sprej pro diskrétní použití

Nedostatečná velikost partnerova penisu!

Dalším důvodem, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu, může být nedostatečná velikost partnerova penisu. Například když jsou ženy zvyklé na větší velikost údu u předchozího partnera nebo jejich vagina po porodu není již tak pevná a těsná. Pro tyto ženy se vyvíjejí lubrikační gely a spreje, které pomůžou zúžit a zpevnit vaginu.

Lubrikační gel TightUP pro zúžení vaginy a snazší dosažení orgasmu a sprej pro diskrétní použití

Snížené libido, únava nebo projevy spojené s menopauzou

Tyto důvody patří k těm nejčastějším příčinám, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu. Je to způsobeno dnešním náročným životním tempem, stresem a vypětím. Často se tyto projevy vyskytují v přechodu, kdy se k nim přidávají další, jako jsou bolesti hlavy, snížená chuť k sexu a další.

V tomto případě je vhodné sáhnout po nějakém kvalitním doplňku stravy, který pomáhá řešit tyto problémy. Např. produkt Femm Passion libido caps. Obsahuje látky s kladným vlivem na sexualitu, fyzické a psychické zdraví, vitalitu, plodnost (díky mace), sexuální zdraví, duševní pohodu, stres (díky Turnera diffusa), menopauzální komfort – hormonální rovnováha (díky Muira puama, Trifolium pratense) a mnoho dalších věcí.

Unikátní doplněk stravy Femm Passion obsahuje látky s kladným vlivem na časté příčiny nemožnosti dosáhnout orgasmu

Silná přírodní afrodiziaka

Při únavě nebo při nízké chuti na sex vám mohou pomoci také silná afrodiziaka, která obsahují extrakty z bylin. Můžete je dostat ve formě nápoje nebo prášku.

Afrodiziaka s nejvyšší dávkou účinných látek na trhu. Na přírodní bázi. Rozpoutejte vášeň

Mohlo by vás také zajímat:

Reklama

Související témata:

Načítám