Hlavní obsah

Jak vám mohou vaše úspory jednoduše a pravidelně vydělávat?

Foto: stock.adobe.com

Vaše úspory vám mohou jednoduše a pravidelně vydělávat. Jak na to?Foto: stock.adobe.com

Peníze vám leží na účtu a pomalu ztrácejí hodnotu kvůli inflaci. Chtěli byste je rozumně investovat, ale nevíte jak? Zajímavou alternativou proti složitým a mnohdy velmi rizikovým akciovým trhům mohou být firemní dluhopisy.

Článek

S rozvojem informačních technologií roste nabídka a dostupnost různých investičních možností. Investovat můžete díky internetu sami napřímo a nemusíte spoléhat jen na finanční poradce nebo téměř nulové zhodnocení na spořicích účtech. Člověk ale musí mnohdy věnovat spoustu energie a času studiu a sledování trendů. Jak se v této „džungli“ možností neztratit?

Nechte své peníze vydělávat

Stále zajímavější formou investice jsou firemní dluhopisy zavedených českých firem. Neslibují zázračné zbohatnutí, ale garantují stabilní výdělek bez většího rizika. Stačí si jen vybrat správnou firmu a přesvědčit se, že je důvěryhodná. Koupí jejího dluhopisu jí půjčujete prostředky na rozvoj. Ty vám postupně splácí i s úrokem a vy se nemusíte o nic starat. Jsou proto dobrou volbou pro začínající investory.

Investujte do vědeckého pokroku a budoucnosti

Probíhající pandemie zásadně ovlivnila životy nás všech. Ochrana zdraví a bezpečnost se tak stala hlavním tématem. Díky tomu stojí za pozornost dluhopisy české firmy AG Chemi Group, která se zabývá vývojem a výrobou řešení založených na nanotechnologiích.

Foto: stock.adobe.com + produkt AG CHEMI GROUP

Ve spolupráci se špičkovými vědci a odborníky začala firma usilovně vyvíjet produkty s vysokou úrovní ochranyFoto: stock.adobe.com + produkt AG CHEMI GROUP

Současná situace byla pro firmu impulsem k zamyšlení, jak své znalosti v oboru uplatnit také při ochraně zdraví. Ve spolupráci se špičkovými vědci a odborníky začala usilovně vyvíjet produkty s vysokou úrovní ochrany. Mezi ně patří speciální antibakteriální roztoky nanostříbra používané při výrobě ochranných masek, které testuje ve spolupráci s partnerskou firmou PARDAM s.r.o. Podle výsledků odborných testů dosahují téměř 100% baktericidní účinnosti. K tomu se zabývá i řadou dalších řešení na bázi nanomateriálu, které zlepšují ochranu i výdrž ve zdravotnictví často velmi namáhaného ochranného materiálu.

Foto: stock.adobe.com + produkt AG CHEMI GROUP

Podle výsledků odborných testů dosahují téměř 100% baktericidní účinnostíFoto: stock.adobe.com + produkt AG CHEMI GROUP

Hlavním motorem vývoje a zároveň největší výhodou materiálů vyvíjených AG Chemi Group je kromě užitku pro celý průmysl konkrétně cenová dostupnost, bezpečnost a vysoká účinnost. Díky této kombinaci totiž můžeme úspěšně čelit budoucím hrozbám a neustále se dále vyvíjet. Z tohoto důvodu je investice do vědy velmi důležitá.

Foto: stock.adobe.com

Díky kombinaci dostupnosti, bezpečnosti a vysoké účinnosti lze úspěšně čelit budoucím hrozbám a neustále se dále vyvíjetFoto: stock.adobe.com

Co od své investice můžete čekat vy?

Právě výstavbu vlastního nanotechnologického centra, které bude sloužit k vývoji a výrobě řešení pro široké využití v praxi, se firma rozhodla částečně financovat pomocí dluhopisů dostupných pro veřejnost s ročním úrokem 6,8 %.

Minimální investice je 10 000 Kč a výhodou je fakt, že úroky vám budou vypláceny každý měsíc. V kalkulačce na stránkách firmy si můžete snadno spočítat, kolik vám vaše investice za 40 měsíců vydělá.

Více informací a odpovědí na vaše otázky najdete na stránkách AG Chemi Group.

Foto: stock.adobe.com

Nechte své úspory vydělávat díky investici do své budoucnosti i budoucnosti nás všechFoto: stock.adobe.com

Reklama

Načítám