Hlavní obsah

Jak vaši pokožku opět dostat do formy?

Reklama

Sychravé počasí a únava pokožky po parném létě nahrávají špatnému stavu vaší pleti. Každý, kdo s ní má problémy, tak moc dobře ví, že v tomto období musí dbát na pravidelnou péči.

Článek

Máte problematickou pleť? Pak je Konopná řada Cannabis Derma Care od Ryoru určena právě pro vás. Konopný olej a kanabidiol zaručují obnovu ochranného kožního filmu.

Co je to kanabidiol?

Konopí je známé pro své mimořádné účinky u nás i ve světě. Nyní se českým vědcům podařilo izolovat z rostliny konopí látku, která se nazývá kanabidiol (CBD).

Kanabidiol je velice vzácná a účinná látka, která nemá psychoaktivní účinky a patří mezi kanabinoidy, které se přirozeně vyskytují v lidském organismu. Kanabinoidy získávané z rostlin se nazývají fytokanabinoidy (v tomto případě z konopí) a zapadají přesně do endokanabinoidů, jež si tělo samo produkuje – a to je právě ten důvod, proč má kanibidiol tak výborné regenerační účinky na jakkoli podrážděnou pokožku. Zapadne jako klíč do zámku!

Proč se kanabidiol objevil až nyní?

Do nedávna ještě nebylo jasné, jak kanabidiol z rostlin získat, aby extrakt neobsahoval zároveň i THC a neměl tedy psychotropní účinky. Tento způsob objevil český výzkumný tým z oddělení Ústavu chemických procesů Akademie věd ČR. Jedná se tedy o využití světového unikátu.

Výrobky s obsahem kanabinoidu jsou výbornou volbou pro péči o pokožku:

- přesušenou

- šupinatou

- svědící

Díky tomu vznikly dva výrobky – Konopný výživný gel (204 Kč), který je určen pro lokální použití při péči o poškozenou pokožku. Gel má mastnější charakter a není parfemovaný. Výrazně pomáhá při obnově ochranného kožního filmu.

Konopné tělové mléko

Druhým výrobkem je Konopné tělové mléko (293 Kč), které je vhodné pro každodenní péči (ideální 2x denně) o pokožku svědící, pnoucí se sklonem k šupinatění. Výrazně zkvalitňuje a zlepšuje stav pokožky a současně ji hydratuje.

Výrobky i další informace seženete na www.ryor.cz, kde najdete i seznam partnerských prodejen po celé České republice.

Reklama

Související témata:

Načítám