Hlavní obsah

Jak vybrat dětské povlečení

Foto: RodinneBaleni.cz

Dětské povlečení s dětskými motivyFoto: RodinneBaleni.cz

Nákup dětského povlečení dá obvykle zabrat. Chcete vědět, jak vybrat to správné? Pak čtěte dál.

Článek

Dětská fantazie je bohatá a velmi důležitá, protože dětem pomáhá v jejich přirozeném rozvoji. Když zařizujete dětský pokojíček, měli byste brát ohled na vkus i přání vašich potomků. Na vás je především to, abyste vybrali výrobky z kvalitního materiálu, který bude nezávadný a vhodný pro děti.

Povlečení do postýlky pouze ze 100% bavlny

Pokud jste čerstvou nebo nastávající maminkou a potřebujete vybrat povlečení do postýlky, zaměřte se především na látku, ze které je vyrobeno. Vzhledem k tomu, že je dětská pokožka mimořádně citlivá, nelze doporučit nic jiného než 100% bavlnu, protože je hebká, prodyšná a zároveň dobře absorbuje vlhkost. Dalším důležitým kritériem pro výběr dětských lůžkovin je použití nezávadných barev, které vydrží i velmi časté praní.

Foto: RodinneBaleni.cz

Dětské povlečení Medvídci s deštníky – vanilkováFoto: RodinneBaleni.cz

Dětské povlečení s motivy pohádkových postav

Každé dítě touží po pokojíčku, který vyjadřuje jeho osobnost. Tomu lze snadno dopomoci různými dekoracemi jeho oblíbených pohádkových hrdinů. A protože dominantou pokojíčku je postel, dětské povlečení může být dobrou motivací k včasnému uléhání. K bestsellerům se stále řadí motivy Elsy a Anny z Ledového království, Bleska McQueena ze seriálu Auta a mnoho dalších. A tak každá maminka snadno odhadne, které dětské povlečení do velké postele  bude trefa do černého. Výběr v obchodech je široký.

Foto: RodinneBaleni.cz

Dětské povlečení s motivy pohádkových postavFoto: RodinneBaleni.cz

3D povlečení pro větší děti

Pokud vaše dítko již odrostlo pohádkovým příběhům, nezoufejte. Větší děti zaujme 3D povlečení, které je momentálně v kurzu. I v tomto případě je výběr designů vskutku široký, v obchodech najdete motivy světových metropolí, přírody, zvířat, vesmíru a další.

Foto: RodinneBaleni.cz

3D povlečení KoněFoto: RodinneBaleni.cz

Kde nakoupit

V dnešní době naštěstí nemusíte za nákupy lůžkovin nikam dojíždět. Stačí se poohlédnout po renomovaném prodejci bytového textilu na internetu. Doporučujeme on-line obchod obchod RodinneBaleni.cz, kde najdete všechna zmiňovaná povlečení nejen pro děti, ale i pro dospělé. To vše za výhodné ceny.

Reklama

Načítám