Hlavní obsah

Jak vybrat intimní kosmetiku, aby vám letní pohoda vydržela?

Foto: VARIUM, a.s.

Je dobré se zamyslet, čím citlivé partie mýtFoto: VARIUM, a.s.

Léto není pouze odpočinek v přírodě, při sportu nebo u vody. Znamená také náročnější péči o citlivé partie kvůli hrozbám různých infekcí z vody, zapaření nebo odřeninám. Pěkné počasí určitě ještě nekončí. Chcete, aby vám letní pohoda vydržela co nejdéle? Vyberte si z široké nabídky speciálních přípravků pro intimní hygienu Ziaja to pravé pro vás.

Článek

Intimní partie žen a dívek vyžadují zcela jinou péči než zbytek těla. Obyčejná mýdla či sprchové gely bývají tou nejhorší volbou. Jsou zásadité, proto neposilují ochrannou bariéru citlivých sliznic a narušují jejich přirozené, mírně kyselé prostředí.

Foto: VARIUM, a.s.

Krémová intimní hygiena Ziaja pro dokonalou péčiFoto: VARIUM, a.s.

Stojaté vody rybníků či jezer jsou většinou plné sinic, plísní a bakterií. Návštěvy bazénů se bát nemusíme, ale jelikož jsou většinou ošetřeny bazénovou chemií nebo chlórem, i tam se po koupání musíme chránit.

Jak má správná hygiena vypadat a čemu věnovat největší pozornost?

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja krémová intimní hygiena navrací a udržuje kyselé pH intimních partií a zmírňuje zánětlivé stavyFoto: VARIUM, a.s.

Je důležité se bránit infekcím včas a zvolit vhodný přípravek uzpůsobený našim potřebám s ohledem na citlivost a jemnost těchto partií. Pokud se špatně utřeme po koupání, může se objevit svědění, pálení, zarudnutí a infekce způsobená kvasinkami či viry. Ziaja krémová intimní hygiena obsahuje kyselinu mléčnou, která spolu s dalšími účinnými látkami podporuje přirozenou mikroflóru a zmírňuje zánětlivé stavy. Proto dlouhodobě patří k nejoblíbenějším složkám intimní hygieny.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja intima gelová intimní hygiena se přizpůsobí individuálním potřebám Foto: VARIUM, a.s.

Produkty řady Ziaja gelová intimní hygiena jemně myjí a zklidňují citlivé partie. Přinášejí i po zátěži z nadměrného pocení dlouhodobý pocit čistoty a svěžesti. Jsou obohaceny o přírodní extrakty a bylinné výtažky z měsíčku lékařského, mateřídoušky nebo klikvy pro předcházení možným infekcím.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja intima pěna pro intimní hygienu zmírňuje podráždění a chrání slizniciFoto: VARIUM, a.s.

Moderní přípravky Ziaja intima pěna pro intimní hygienu vnášejí do oblasti intimní hygieny dokonalý komfort a svěžest. Účinně udržují přirozené prostředí v intimních partiích, chrání proti infekcím a podporují léčbu gynekologických obtíží.

Ziaja  nabízí širokou škálu produktů krémové intimní hygieny, gelů s přírodními výtažky nebo aktivních pěn s šetrnými mycími látkami. Výrobky jsou dermatologicky a gynekologicky testované za účasti gynekologů.

Najdete nás také na Facebooku  a Instagramu.

Reklama

Načítám