Hlavní obsah

Jak vylepšit bydlení moderně a funkčně?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen váš šatník, ale i vaše bydlení potřebuje s příchodem nového jara malé oživení – designové i funkční. Je mnoho detailů, na které se nedbá nebo vám nepřijdou až tak důležité, ale opak je pravdou.

Článek

S příchodem jara začínají do vašich domovů pronikat ostré sluneční paprsky. Jak si ale v interiéru vytvořit příjemný stín a zároveň mít na okně prvek, který vypadá moderně a esteticky? Řešení je snadné – pořiďte si žaluzie nebo rolety!

Dříve byla stínicí technika považována především za funkční prvek, ale dnes je především brána i z hlediska estetického jako nedílná součást konceptu moderního bydlení. Například vnitřní stínicí technika vám výborně poslouží nejen jako ochrana před ostrým sluncem či zvědavými pohledy zvenčí, můžete z ní ale vytvořit i skvělý designový doplněk.

Nejoblíbenějším typem interiérového stínění jsou v současnosti stále horizontální žaluzie, které jsou nabízeny v opravdu pestré škále barev a dekorů, a navíc v účinnějším celostínicím provedení.

Horizontální žaluzie

Zrovna tak jsou pro svou praktičnost, jednoduchost a eleganci velmi žádané i vertikální žaluzie. Neslouží pouze k zastínění prostorů, využít je můžete i k rozčlenění místnosti nebo k zakrytí úložných či jiných prostor.

Čisté linie a jednoduchý design vertikálních žaluzií dodají prostoru elegantní vzhled

Velkým hitem jsou však plissé žaluziea textilní rolety. Jedná se o velmi moderní stínicí techniku, která vyniká svou jednoduchostí, funkčností a vkusně doladí interiér přesně dle vašich představ díky velkému výběru textilií, barev a vzorů. Na www.nejlevnejsi-zaluzie-online.cz nabízí firma ExpoWin vnitřní stínicí techniku se slevou 15 %, dopravou zdarma a v tak jedinečném provedení, že vše zvládne s přehledem každá žena – zaměřit, objednat on-line a namontovat.

Zaoblený horní profil bílé barvy laděný k oknu, dřevodekorové lamely laděné k parapetu

Dalším detailem, který stojí za povšimnutí a dotváří celkový dojem vnitřní i venkovní části bydlení, jsou okenní parapety. Jeden z největších prodejců parapetů, firma ExpoWin, na e-shopu www.nejlevnejsi-parapety.cz nabízí vnitřní a venkovní parapety v široké škále materiálů, barev a dekorů.

Zde platí trend „tón v tónu" – zejména v případě vnitřních parapetů, kdy parapetní deska ladí s okenními rámy, podlahovou krytinou, s pracovní deskou v kuchyni či nábytkem v místnosti. Ideální variantou do interiéru jsou dřevotřískové parapety Classic, které se pyšní výbornou cenou, velkým výběrem dekorů a boční zakončení lemovkou vypadá prostě skvěle.

Při výběru venkovních parapetů dbejte rovněž na to, aby jejich barva či dekor byly v souladu s rámy oken, klempířskými prvky, fasádou a případně s venkovní stínicí technikou. Největší oblibě se těší zejména hliníkové parapety, které jsou velmi kvalitní a cenově dostupné. Hledáte-li exkluzivnější varianty, pak zvolte parapety měděné nebo parapety z litého mramoru.

Oblíbený hliníkový parapet

Poraďte se s odborníky společnosti ExpoWin nebo si přímo online objednejte vhodné zastínění či okenní parapety dle vašich představ. Firma na svých e-shopech v současnosti nabízí slevu 15 % na stínicí techniku a sítě proti hmyzu, slevu až 30 % na vybrané látky vertikálních žaluzií a opravdu široký sortiment parapetů.

Navštivte proto www.nejlevnejsi-zaluzie-online.cz, www.nejlevnejsi-vertikalni-zaluzie.cz a www.nejlevnejsi-parapety.cz.

Související témata:

Načítám