Hlavní obsah

Jak vyzrát na tuky, když už nic nezabírá

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sport, cvičení, masáže – vůbec nic Lence nepomáhalo. Docílit vysněných proporcí není jednoduché. Lence se ale splnily hned dva sny najednou. Úbytek tuku a zároveň větší prsa. Jak toho docílila?

Článek

„Neměla jsem ráda své boky. Bojovala jsem s nimi již dlouhou dobu, ale nikdy to nevedlo k půvabným stejně souměrným bokům,“ popisuje svou bezmoc Lenka. „Přála jsem si cítit se dobře v plavkách na pláži, v legínách, v krátkých šatech a zároveň zůstat stále krásná i doma v teplácích pro svého muže.“

Když nepomáhá ani sport, ani dieta

Lenka je již na první pohled vyloženě sportovní typ a to, že ráda cvičí a věnuje se různým druhům sportu, také hned potvrzuje. „A že bych se po práci doma rozvalila na gauč? To s dvouletým dítětem opravdu nejde. Ale přesto vůbec nic nepomáhalo boule na stehnech odbourat. Ani trenéři, ani specialisti na výživu, nikdo mi nedokázal poradit,“ svěřuje se osmadvacetiletá maminka.

Vstupní konzultace s lékařkou Kliniky Yes Visage

Vstupní konzultace s lékařkou Kliniky Yes Visage

Lenka se rozhodla obrátit na specialisty na liposukce na Klinice Yes Visage. „Jsem experimentátor, a jakmile se naskytla takováhle možnost, neváhala jsem ani vteřinu a šla jsem do toho. Ze zákroku jsem strach vůbec neměla, neboť už jsem si předem zjistila, že laserová liposukce SlimLipo je nejmodernější a nejšetrnější liposukcí současnosti,“ popisuje svoje rozhodnutí podstoupit moderní liposukci SlimLipo v oblasti boků.

Zakreslení odběru tukové tkáně

Lenku neopouštěla dobrá nálada ani na sále při liposukci, která je bezbolestná

O laserové liposukci SlimLipo

Laserová Liposukce SlimLipo je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie, a nevyžaduje dlouhé zotavování. Prakticky již druhý den se lze vrátit zpět do běžného života. Hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy. Řešit lze klasické partie, jako jsou bříško, boky, záda, stehna, stejně jako paže či podbradek.

Více o laserové liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo

Menší boky pro větší prsa

S odstraněním tuku z boků přišel ještě příjemný bonus. Odsátý tuk se využil na zvětšení Lenčiných prsů, což se nedá provést u každého, ale Lenka na to podle vyjádření lékařů byla ideální kandidátka. „I tuhle úpravu jsem si přála velmi dlouho, mít prsa, která mají plný a vzhledně vypadající tvar. Jsem moc spokojená, takříkajíc jsem zabila dvě mouchy jednou ranou,“ popisuje Lenka. Jednalo se o tzv. lipotransfer, kdy byl tuk přenesen pomocí precizní metody Puregraft.

Odebraný tuk z Lenčiných stehen a bříška, který poputuje zpracován na lehké zvětšení prsou a konturaci

Aplikace tuku do prsou probíhá injekčně, nevznikají tedy žádné jizvy

Srovnání, kdy jeden prs je již hotový a druhý čeká na úpravu

Finální úpravy obou prsou

Pocity ze zákroku

A jaké byly její bezprostřední pocity hned po zákroku? „Říkala jsem si, to je paráda, ani to nebolí! Pak se to trošku rozleželo, ale upřímně řečeno po třech dnech jsem se vracela do běžného života, řídila auto a nastoupila jsem zpátky do práce. Takže rekonvalescence byla velice rychlá. Co převládalo, byl moc dobrý pocit. Nemůžu říct jediné nespokojené slovo. Péče na klinice byla prostě skvělá,“ říká Lenka.

Srovnání stehen „před a po" po zákroku na Klinice Yes Visage

Srovnání stehen „před a po" po zákroku na Klinice Yes Visage

Srovnání stehen „před a po" po zákroku na Klinice Yes Visage

Liposukci ani lipotransfer před přáteli a známými netají. „Nestydím se za to, naopak jsem velmi hrdá, že jsem na zákroku byla. Všichni si rozdílu všimli a tu změnu si neuvěřitelně užívám. Teď jsem byla o víkendu cvičit a kamarádky, které to nevěděly, mi říkaly – co jsi to se sebou udělala? Kde to máš? A já jim říkala – to koukáte, holky!“ dodala se smíchem Lenka.

Více o laserové liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo

Srovnání prsou „před a po" po zákroku na Klinice Yes Visage

Srovnání prsou „před a po" po zákroku na Klinice Yes Visage

Srovnání prsou „před a po" po zákroku na Klinice Yes Visage

Spokojená Lenka

Spokojená Lenka s Alicí Bendovou, která je také klientkou Kliniky Yes Visage

Vyjádření lékaře

„Paní Lenku trápily ,boule` na stehnech, tedy tukové nadbytky v oblasti zevních stehen. Přestože hodně cvičila a snažila se tuto problematickou partii odstranit kombinací sportu a diety, nedařilo se jí to. Liposukce byla ideálním řešením," popisuje MUDr. Andrea Musilová z Kliniky Yes Visage.

„Lenka uvítala možnost, že bychom jí odebraný tuk mohli přenést na jiné místo, vybrala si prsa. Tukovou tkáň jsme odsáli pomocí laserové liposukce SlimLipo. Kůže je pak mnohem pevnější než jen při prostém odsátí klasickou liposukcí. Poté jsme aplikovali tukovou tkáň drobnými vpichy do prsou. Nevznikají zde žádné jizvy. Jednalo se o lehké zvětšení, které si Lenka přála, šlo tak tedy spíše o benefit celého výkonu než prvoplánové zvětšení prsou,“ dodává lékařka Andrea Musilová. Více o těchto zákrocích na Klinice Yes Visage na www.yesvisage.cz.

Tip pro vás

Nejen o moderní liposukce, ale i o ostatní zákroky je na Klinice Yes Visage velký zájem, neboť využívá moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné a bezpečné a zaručují přirozený výsledek.

Klinika Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci přímo se specialisty včetně možnosti financování splátkami již od 500 Kč a s nulovým navýšením. Více na www.yesvisage.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám