Hlavní obsah

Jak získat dokonalou postavu za 6 minut?

Reklama

Tři zásadní principy, které úspěšně využívají špičkoví fitness trenéři k vypracování dokonalé, štíhlé a svalnaté postavy svých klientů, pomohou i vám dosáhnout vytouženého výsledku...

Článek

Vážení přátelé, kteří chcete něco udělat se svojí postavou, jmenuji se Pavla Záhorská a mám se s vámi o co podělit. Před 2 lety jsem začala mít problémy se svojí postavou – šlo o celulitidu, silnější stehna, nevysvětlitelné přibírání na hmotnosti, bolesti kloubů a také mě trápilo ochablé břišní svalstvo.

Živě si vzpomínám na ztuhlost, která mne provázela po ránu. Únava, se kterou jsem se potýkala, byla tak velká, že jsem běžně usínala kolem 18. hodiny. Vysvléknout se do plavek pro mě bylo nemyslitelné, a to, že jsem přibírala na váze, mne docela děsilo. Chodila jsem na všechna možná cvičení. Bohužel nic nezabíralo tak, abych byla spokojená.

Snažila jsem se předstírat, že je vše v pořádku, ale problémy se stupňovaly a nedaly se přehlížet.

To hrozně vypadající bříško, nepěkný zadek a únava.

Postava, která dříve bývala pěkná, najednou ztratila svůj tvar. Tyto příznaky byly velmi nepříjemné. Proto jsem se rozhodla vést osobní křížovou výpravu proti své postavě. Proti bolestem kloubů, špatné kondici, zvětšujícímu se zadku.

Pocítila jsem ale bezmoc, jelikož jsem ze studu přestala chodit plavat, i když to byl můj oblíbený sport. Bála jsem se sníst cokoli tučnějšího, aby se to neprojevilo na mé postavě. Záviděla jsem svým přátelům, kteří si mohli dopřát, co je napadlo, a nemuseli se bát, že přiberou na hmotnosti. Chtěla jsem začít chodit alespoň na výšlapy, ale dušnost a únava mi to prostě nedovolovaly. Tyto neblahé problémy měly vliv i na mou psychiku a celkovou pohodu.

Jan Anděl: „Začít se dá v každém věku..."

Ale já měla sen…

S problémy spojenými s mojí postavou jsem ale opravdu chtěla skoncovat jednou pro vždy. Rozhodla jsem se, že je příliš brzy odepřít si kvůli těmto nepříjemným problémům všechny radosti života. Proto jsem se rozhodla pátrat po řešení a vyrazila do akce.

V té době jsem toho příliš nevěděla, poslouchala jsem pouze klasické rady od kamarádek, co mám a nemám jíst a jak bych asi měla cvičit. Ale věděla jsem, že získat zpět krásnou postavu je možné.

Začala jsem hledat na internetu, nakoupila všechny možné knihy na toto téma. Setkávala jsem se s řadou fitness trenérů a ve firmě Zdraví s úsměvem s. r. o. jsem dostala kontakt na Jana Anděla, který mi potvrdil, že mi efektivní cvičení může pomoci.

Pan Anděl mi vysvětlil pravidla, jak efektivní cvičení probíhá a jaký je nejúčinnější postup při mých problémech. Netušila jsem, jak rychle se dá pěkná postava a vitalita získat zpět, když jde člověk na problém od správného konce.

Dokázala jsem to!

Tato zpráva potěšila hlavně mého přítele, jelikož jsem už nebyla stále unavená a nestyděla jsem se za sebe. S přáteli jsem znovu začala chodit plavat, protože jsem se přestala stydět za svoji postavu. Nebála jsem se dát si něco dobrého, aniž by mě zastihly nepříjemné pocity, že přiberu na váze. Vrátila se mi má dřívější vitalita a radost ze života.

Proto jsem poprosila pana Anděla, jestli by mohl uveřejnit své principy z oblasti cvičení a budování krásné postavy také pro ostatní lidi, kteří mají podobné problémy.

Jak je jeho dobrým zvykem, byl ochotný a souhlasil.

S pozdravem Pavla Záhorská, klientka Zdraví s úsměvem s. r. o.

Zajímá vás tedy, jak získat pěknou postavu, přitažlivější pozadí nebo silnější svalstvo? Jaké jsou 3 hlavní principy, které doporučuji v boji za pěknou postavu?

Princip číslo 1: Nalezení správného systému cvičení

Pokud si myslíte, že stačí cvičit 2–3x týdně a pěkná postava se dostaví sama, jste na velkém omylu. Nové výzkumy potvrzují, že je to jinak. Znám osobně mnoho lidí, jež se snažili vytvarovat postavu klasickým cvičením, ale bohužel marně. Oni se snažili držet zastaralých rad.

Princip číslo 2: Vhodná strava

Po použití prvního principu je třeba upravit stravovací návyky tak, aby nedocházelo k přetěžování organismu nevhodnou stravou. Většina lidí se v tento moment „zasekne“, a to je velká škoda.

Lidé si většinou myslí, že budou muset držet nějaká drastická omezení. Ve svém bezplatném kurzu ale učím malé změny, které vedou k velkým výsledkům.

Jan Anděl: „Mít krásnou postavu je tak snadné!"

Princip číslo 3: Motivace

Pro trvalé udržení dobré kondice a pěkné postavy si je třeba zažít určité návyky, které vám pomohou vyhnout se selhání.

Nepříjemné změny vám při snaze získat pěknou postavu nikdy nepřinesou dlouhodobý efekt, dokud…

  • cvičení narušuje váš běžný den,
  • se ke cvičení musíte přemáhat,
  • kvůli cvičení nestíháte své koníčky,
  • vás cvičení stojí moc peněz.

Pokud tyto principy budete využívat přesně tak, jak vám bude v bezplatném kurzu doporučeno, budete se divit, jak rychle lze získat pěknou postavu.

Pokud jste na pochybách, zda zvládnete pravidelně cvičit, tak bych vás rád ujistil, že ano, protože se nebude jednat o žádný radikální zásah do vašeho života.

90 % lidí, kteří se účastní mého kurzu, si myslí, že budou muset extrémně cvičit a držet drastická omezení. Poté jsou však mile překvapeni, když zjistí, že stačí cvičit pouze 6 minut denně...

Ptáte se sami sebe, jestli máte dostatečně silnou vůli? Pevná vůle není zase až tak rozhodující, jelikož režim, který jsem pro vás sestavil, bude radost dodržovat. Možná vás to bude dokonce i bavit.

Jak tedy vypadá takové cvičení, kterým za krátký čas získáte skvělé výsledky? Podívejte se na můj bezplatný kurz, který jsem pro vás natočil na www.revolucnicviceni.cz

Reklama

Související témata:

Načítám