Hlavní obsah

Jak zvládnout každodenní stres?

Reklama

Práce, rodina, vaření, úklid… Kde na to vzít energii a nezbláznit se? Na to se ptá nejedna žena u nás. Zdá se, že v zemi karnevalů našli řešení.

Článek

Miliony žen v Brazílii už po staletí využívají pozitivních účinků guarany. Tato legendární bylinka z amazonského pralesa se stala součástí tamní kultury a národního bohatství. Váží si jí víc než kávy. Guarana jim dodává přírodní energii, posiluje imunitu a pomáhá zvládat stres každodenního života.

Své o tom ví i Bronislav Hábl, který v Brazílii žil, pracoval a s bratrem již 6 let dovážejí originální brazilskou guaranu pod obchodním názvem Guaranaplus.

Proč jste začal guaranu z Brazílie dovážet?

V Brazílii jsem guaranu začal užívat na doporučení svých spolupracovníků. Účinek byl okamžitý, najednou jsem měl stále hodně energie, dobrou náladu a žádný stres. Bylo to pro mě velkým překvapením a začal jsem chápat, proč jsou Brazilci pořád tak dobře naladění a plní energie. Po návratu domů jsem si koupil guaranu v lékárně a účinek nebyl takový, na jaký jsem byl zvyklý. Nevěděl jsem, proč tomu tak je.

Nakonec jsem zjistil, že kouzlo účinku je skryto ve složení tabletek. V Brazílii guaranu vyrábějí jejich tradičním způsobem, a to z rozemletých semen guarany, kdežto tady v Evropě se používá většinou jen extrakt z guarany nebo se přidává izolovaný kofein a další nepotřebná pojiva. Proto se i účinek liší. Vlastní zkušenost mě přesvědčila k tomu přivézt tu pravou originální brazilskou guaranu do České republiky, abychom se nejen já a moje žena cítili skvěle, ale aby ji mohli užívat i všichni ostatní, kteří ji potřebují.

Bronislav Hábl s originální brazilskou guaranou – Guaranaplus

V čem je Guaranaplus jiná?

Je to jediná guarana v tabletách u nás, která je vyrobena přímo v Brazílii. Tím, že je vyrobena z pomletých semen guarany, obsahuje všechny vitaminy, minerály a další prospěšné látky, které synergicky a velmi pozitivně působí na lidský organismus. Naše tablety jsou přírodní a mohou se brát dlouhodobě, navíc jsou za velmi příznivou cenu.

Guaranaplus se prodává ve třech různých baleních

A co spokojenost vašich zákazníků?

Těší mě, že za dobu, co guaranu dovážíme, máme již tisíce spokojených zákazníků, kteří si guaranu opětovně nakupují u nás v e-shopu, v síti prodejen zdravé výživy po celé ČR a dnes už i na vyžádání v lékárnách. Našim hlavním cílem je, aby byli lidé s kvalitou, účinky i cenou Guaranaplus spokojení a doporučili tento produkt i svým nejbližším, a to se nám daří.

Přeji vám hodně úspěchů a děkuji za rozhovor

Barbora Štěrbová, redaktorka magazínu Bylinky dnes

Více o guaraně na www.guaranaplus.cz, video o účincích guarany můžete zhlédnout ZDE.

Reklama

Související témata:

Načítám