Hlavní obsah

Jaké povlečení bude letos IN?

Foto: rodinnebaleni.cz

rodinnebaleni.czFoto: rodinnebaleni.cz

Reklama

Chcete mít moderní ložnici? V tomto článku se dozvíte, jaké vzory budou tento rok v kurzu.

Článek

Jaro už klepe na dveře, a tak nastává čas vnést nové trendy nejen do našich šatníků, ale také do interiérů. Dnes vám představíme vzory a barvy, jež budou dominovat lůžkovinám.

Extravagantní 3D povlečení

Trojrozměrné motivy vládnou světu, a tak není divu, že se 3D povlečení těší velkému zájmu ze strany spotřebitelů. Výrazné realistické vzory ložnici doslova oživí, tím spíš, pokud se jedná o přírodní motivy. Povlečení 3D lze zakoupit jak v bavlně, tak i méně známém mikrosaténu, který je výrazně jemnější a má velmi snadnou údržbu.

Foto: rodinnebaleni.cz

3D povlečení KYTICE RŮŽÍ 2Foto: rodinnebaleni.cz

Neodolatelné květinové vzory

Pokud jde o klasické bavlněné povlečení, tomu budou letos vévodit geometrické a florální vzory. V prvním případě se designéři často inspirují převážně stylem 70. let a v tom druhém se fantazii meze nekladou. Kdo by odolal romantickým květinovým vzorům.

Foto: rodinnebaleni.cz

3D povlečení KOČKA 6Foto: rodinnebaleni.cz

Barva roku 2020

Společnost Pantone vyhlásila klasickou modrou za barvu roku 2020. Mnoho z nás dává v ložnici přednost chladným tónům, a tak stačí vybrat ten správný vzor. Pokud jste ve výběru barev povlečení spíše nerozhodní, šedou určitě nic nezkazíte. Tato barva se dá kombinovat s jakoukoliv jinou, stačí se ponořit do vlastní fantazie.

Foto: rodinnebaleni.cz

Bavlněné povlečení na dvě lůžka ŠÁRKA - modráFoto: rodinnebaleni.cz

Jaký vybrat materiál

Pokud jde o materiály, bavlna je jasným vítězem v oblíbenosti. Není divu, neboť je to tkanina odolná, vysoce absorpční, ale také náročnější na údržbu. Proto mnoho z nás dává v dnešní uspěchané době přednost umělým materiálům, které po vyprání rychle uschnou a nemusí se žehlit.

Reklama

Načítám