Hlavní obsah

Jakou cenu má v životě pocit štěstí a spokojenosti?

Foto: Pixabay / JillWellington

Lovela Baby, tradiční výrobce hypoalergenní a kojenecké drogerieFoto: Pixabay / JillWellington

Už první měsíce života dítěte ovlivňují jeho další vývoj a vytváří předpoklady pro rozvoj jeho osobnosti. Bezstarostné dětství je jedním z důležitých faktorů. Obrovský vliv na spokojenost nejmenších má, mimo jiné, i spokojenost maminek. A ty to bohužel často nemají lehké.

Článek

Lovela Baby, tradiční výrobce hypoalergenní a kojenecké drogerie, si tuto situaci uvědomuje, a proto se rozhodl pomoci. „V naší společnosti nestojí všechny maminky na stejné startovací čáře. Znevýhodněných přibývá, a to nás mrzí,“ otevírá ožehavé téma Lenka Kubínková, brand manažerka značky Lovela Baby. „Bez aktivního přístupu by se ale nic nezměnilo. Naší značce věří maminky již řadu let. Cítíme povinnost tuto důvěru nezklamat, a naopak ji rozšířit i v dalších oblastech, kde je jí potřeba,“ dodává.

Lovela Baby pomáhá maminkám

Nejohroženější skupinou u nás jsou samozřejmě matky samoživitelky, svobodné matky bez většího zázemí a příjmů. Pocit štěstí se jim zákonitě vzdaluje a děti to brzy vycítí. Navíc tlak dnešní doby na dokonalost jim nijak nepřidává.

I když se objevuje spousta chytrých návodů a snadných řešení, jak být maximálně spokojená, jedno je jasné. Bez přímé sociální podpory nelze zvládat obyčejné výzvy mateřství snadno.

Výrobky Lovela Baby uspokojí i alergiky

Solidarita funguje. Proto Lovela Baby věnuje z každého svého prodaného produktu Lovela Baby 3 Kč na podporu azylových domů pro matky s dětmi, zřízených Armádou spásy. Dalším důležitým krokem je pomáhat při budování komunity maminek, které by mezi sebou nacházely odpovědi na praktické otázky, a společně by tak lépe překonávaly nejrůznější problémy.

„Věříme, že díky našim spokojeným zákazníkům, kteří se na naše dermatologicky a klinicky testované produkty dlouhodobě spoléhají a využívají je k praní prádla již od narození svých miminek, bude naše podpora stát skutečně za to,“ říká Lenka Kubínková.

Šetrné složení pracích prostředků Lovela Baby si však nepochvalují jen děti, ale i mnozí dospělí z řad alergiků či osoby s citlivou pokožkou.

Pokud si i vy myslíte, že přispívat k rozvoji štěstí maminek v naší zemi má cenu, jistě najdete vhodný prostředek, jak pomoci. Výběr necháme již na vás. Podívejte se na naše prověřené pomocníky.

Reklama

Načítám