Hlavní obsah

Jakou chtějí muži milenku?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži vítají aktivní přístup k sexuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je těžké vědět, po čem touží ženy, ale snazší odhalit, jaká jsou sexuální přání mužů. Co od ženy v posteli očekávají?

Článek

V ideálním mileneckém vztahu se hlavní aktéři optají na to, co se protějšku líbí. Ne však pro každého je to snadný úkol. Vyslovit se nebo ukázat, považují někteří za ostudné, nebo snad zbytečné?! Přitom jakmile dojde k překonání zábran, sex se stává uspokojivější. Takže to minimálně stojí za zkoušku. Ale abychom více porozuměli mužským pocitům a přáním, pohlédneme skutečnosti zpříma do očí. Co že se to mužům v posteli líbí? Co chtějí, aby ženy věděly?

Pozitivní přístup a nadšení

Nesmělost a ostýchavost. Jistě, mohou být roztomilé, ale muži touží po pozitivním přístupu žen k sexu, přejí si, aby k němu přistupovaly s elánem a nadšením a nesledovaly při mazlení jedním okem seriál v televizi.

Chlípná slova

Proč by se u sexu mělo jenom mlčet? Mnoho mužů považuje za vzrušující, když jim jejich partnerka do ucha pošeptá přisprostlé slovo nebo větu, jak ráda by ho tam měla, co má dělat s jejím klínem apod. Při novém vztahu však opatrně, abyste se hned na začátku neuvedla jako dlaždič. Nejdříve vypozorujte, jestli si takový slovník můžete dovolit, aby nebyl zaskočen. Dejte tomu čas.

Kreativita

Misionář, na koníčka. Misionář, na koníčka. A tak pořád dokola? Ne, ne. I malá změna je vítaná a dokáže styk vylepšit. Pokud jste ochotná vyzkoušet i něco dosud nepoznaného a nového, milenec bude nadšen! Prostě když se chlap nudí, vymýšlí blbosti, tak je třeba ho něčím držet ve střehu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Neberte sex jako vážnou věcFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Smysl pro humor

Není nutné rozmazávat situace, které se nejeví jako šťastné... Nedosáhnutí orgasmu? Předčasná ejakulace? Stane se! Vzít situaci s úsměvem a nebrat sex tak vážně, je určitě lepší, než dát šanci stresu a vyčítání. Kdo by neměl rád ženu (a samozřejmě i muže), jenž má nadhled nad věcí?

Dráždivé prádlo

Pohled na partnera v jistém oblečení vzrušuje. Muži mají rádi, když se mohou přes šňůrky a vázání dobývat k tomu podstatnému, nebo se milovat i přes nesundanou sukýnku... A takové svádivé svlékání - striptýz je pro ně vítanou předehrou.

Smyslný dotek

Masáží, používáním vonných olejíčků a ledabylým dotýkáním se jejich intimních míst se u mužů nic nezkazí. I oni se chtějí uvolnit, vypnout, oddávat se příjemným pocitům a přenechat starost, aspoň na chvíli, partnerce.

Samozřejmě že nejlepší sexuální partnerkou je pro muže ta, kterou milování baví. Když ji musí co chvíli přemlouvat, aby vyvinula nějakou aktivitu, nebo se přes její zívání nemohou soustředit na samotný akt, přestane pro ně být dobývání, svádění i milování zábavou. Takže zahoďte zajeté vzorce chování a připravte mu nějakou akci! Pak poznáte, po čem muži doopravdy touží!

Reklama

Související témata:

Načítám