Hlavní obsah

Jaro je tu: Žhavé trendy, které vám nesmí utéct!

Foto: Humanic

Jaro je tu: Žhavé trendy, které vám nesmí utéct! Foto: Humanic

Pořád ještě přemýšlíte o tom, jakou módní výbavu si pořídíte letos na jaro? Inspirujte se novou kolekcí HUMANIC plnou palmových dekorů, divokých zvířecích potisků a nespoutaných vzorů!

Článek

Obohaťte svůj šatník o něco vskutku originálního. Velkým hitem jarní sezony je téma WILD JUNGLE inspirované tropickým deštným pralesem a jeho nekonečnou rozmanitostí. Na scénu přicházejí ve velkém stylu obrazy tropické fauny a květinové motivy, leopardí nebo hadí potisky. Vybírejte z velkolepých pantoflů, balerín, lodiček a nazouvacích polobotek.

Foto: Humanic

KATE GRAY, lodičky s otevřenou patou, 1499 KčFoto: Humanic

Preferujete-li černobílou klasiku, jistě vás na první pohled zaujme nápadný trend Black & White. Výrazná, nadčasová a univerzální kombinace černé a bílé triumfuje letos díky vzrušujícím grafickým vzorům. Najdete ji ve formě proužků, vichy kára, cikcak vzorů nebo puntíků. K lodičkám, otevřeným lodičkám a sandálům Black & White se druží jako svěží barevný prvek něžná růžová, mašle a perleťový dekor.

Foto: Humanic

KATE GRAY, sandály, 1299 KčFoto: Humanic

Chcete okusit něco exotičtějšího? Nový jarní trend ASIA STYLE inspirovaný Dálným východem si jistě zamilujete. Design s asijským vlivem je výrazný a přitahuje obdivné pohledy jako magnet. V tzv. chinoiserie-looku se nosí sandály, tenisky i baleríny. Tato barevně intenzivní a vyšívaná sportovní móda přesvědčí každého o tom, že pestrobarevný satén udává nadcházejícímu jaru jasný tón.

Foto: Humanic

OMG! Tenisky, 1099 KčFoto: Humanic

Další módní inspiraci najdete na www.humanic.net/cz, kde je k dispozici také praktická služba Store Pick-up, která umožňuje rezervovat zboží on-line a následně jej vyzvednout na pobočce.

Reklama

Načítám