Hlavní obsah

Jdi mi z očí, modré světlo!

Brýlové čočky s modrým filtrem

Reklama

„Ale prosím, beze všeho!“ ozvalo se z druhé strany kouzelného sluchátka. „Posíláme k vám odborníka. Přiveze brýlové čočky se speciálním filtrem, který dá modrému světlu na frak. V klidu domova si vše vyzkoušíte a nebudete věřit vlastním očím, jakou úlevu pocítíte,“ doplnil OptikDoDomu, rozloučil se a začal se chystat na cestu ke klientovi, který se moudře rozhodl dostat obtěžující modré světlo pod kontrolu.

Článek

Proč byste s modrým světlem měli zatočit i vy? Protože modré světlo dává vašim očím pořádně zabrat. Platí to hlavně o modrém záření, které vychází z displejů moderní elektroniky. Oči unavené kvůli dlouhé práci na počítači nebo namáhané častým sledováním televize jistě netřeba představovat. Zažil si to každý. Ale málokdo zná snadné a elegantní řešení těchto nepříjemných pocitů.

Věděli jste, že brýlové čočky se speciálním modrým filtrem zkrotí modré světlo jako beránka? Když si je nasadíte, můžete se těšit na:

  • menší únavu a nižší napětí v očích. Váš zrak zůstane delší dobu svěží. A to znamená, že zvládnete více práce nebo si užijete větší porci zábavy. -
  • příjemnější vidění. Nižší úroveň oslnění z obrazovek a displejů přináší vyšší komfort a příjemnější zážitek. -
  • kontrastnější obraz. Žádné slité stíny, ale pořádné kontrastní vidění. -
  • přirozenější barvy. Jako by vám modrý filtr vytřel zrak. Takový pocit zažijete, až spatříte barvy v jejich skutečné podobě. -
  • to, že budete vypadat úchvatně. Rádi vám totiž pomůžeme vybrat obroučky, které vám dodají šmrnc a eleganci. -

Brýle s modrým filtrem chrání vaše oči

Vidíte skvěle? Chraňte si oči brýlemi!

Ne, nešálí vás zrak. Brýle s modrým filtrem by měly zdobit tvář i těch, kteří mají oči jako ostříž. Po nedělním obědě si pustíte film, mrknete, co je nového na netu, děti kouknou na pohádku nebo to natřou záporňákovi v počítačové hře. Během všech těchto činností vaše oči zápasí s negativním vlivem modrého světla. Takže i když nepotřebujete ani půl dioptrie, brýle vám rozhodně prospějí. Kromě dioptrické varianty totiž nabízíme i brýlové čočky bez dioptrií. A ty by se rozhodně měly stát povinnou výbavou každého, kdo pracuje na počítači.

Nejde jen o váš zrak. Modré světlo vás připravuje také o sny

Modré světlo je prevít, který dokáže pořádně potrápit nejen vaše oči, ale taky celkovou životní pohodu. Brání totiž zvýšené tvorbě hormonu, který se mimo jiné stará o kvalitu vašeho spánku. Tenhle pašák se jmenuje melatonin a s přírodou má skvělou dohodu. Ve vašem těle totiž začíná vládnout kolem západu slunce, kdy zásadně klesá podíl modrého světla, které jeho tvorbě zabraňuje.

Díky přírodním zákonům by se vám tedy krásně spalo. Nebýt moderní techniky. Ale nebojte, nebudeme vás nabádat, abyste vyhodili televizi a vrátili se zpět na stromy. Jdeme s dobou a máme pochopení pro to, že si člověk tu a tam chce dopřát usínání u filmu nebo má touhu před spánkem ještě zkontrolovat dění v on-line světě na svém smartphonu. Čiňte tak dle libosti a dosytosti. Ale nezapomeňte si předtím nasadit brýle s modrým filtrem. Zkrotí modré světlo natolik, že nebudete v noci počítat ovečky, ale bezstarostně snít.

OptikDoDomu – odborník na brýle do domu

Dvě mouchy jednou cenou

A to nejlepší na konec. Optik do domu stvořil vlastní brýlové čočky, které zatočí s modrým světlem. Dostaly název Profi 1,56 modrý filtr a od března tohoto roku můžou chránit i vaše oči. Proč zdůrazňujeme, že jsme tyto užitečné čočky vyvinuli sami? Protože díky tomu dost ušetříte. Jak? K ceně výroby nemusíme přičítat například žádné marže dealerů. A vy proto nad výslednou částkou neprotočíte panenky.

Dobrých zpráv není nikdy dost. Připojíme tedy ještě jednu. Právě teď můžete využít výhodnou akci 1 + 1 a získat tak dva páry brýlí za opravdu skvělou cenu. A věděli jste, že od letošního ledna vám na dioptrické brýle může přispět i zaměstnavatel? Pak byste ochranu před modrým světlem dostali skutečně za hubičku, nebo dokonce zdarma.

Pořád váháte, jestli vám brýlové čočky s modrým filtrem přinesou opravdovou úlevu? Přesvědčte se na vlastní oči. Stačí si domluvit návštěvu Optika do domu a my k vám i do toho nejvzdálenějšího koutu republiky vyšleme odborníka. Naše návštěva je nezávazná a nic za ni neplatíte. Že nevěříte vlastním očím? Věřte. Ale klidně mrkněte, co o našich službách říkají zákazníci.

Reklama

Načítám