Hlavní obsah

Jedinečný valentýnský dárek? To je povlečení pro zamilované

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Váháte, jestli je právě povlečení ten pravý dárek k Valentýnu? Už nepochybujte, pokud zvolíte ten správný motiv, našli jste ten nejlepší způsob, jak vyznat letos 14. února lásku.

Článek

Darovat k svátku sv. Valentýna povlečení pro zamilované má mnohem větší význam, než se na první pohled může zdát. Takový dárek za vás vyjádří lásku, blízkost k obdarované osobě, vzájemné souznění a naději na společnou budoucnost. To je o dost víc, než dokážete říct několika slovy či pár větami. Valentýnské povlečení je navíc dárek trvalý, neuvadne jako květina a budete si ho užívat společně a dlouho. Navíc vám každý večer připomene vaše city, a to je pro trvalý vztah důležité.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení EROSFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Překvapte výběrem

Svou drahou polovičku znáte nejlépe a je jen na vás, jaký motiv vyberete. Dáváte-li ale valentýnský dárek jemné a něžné duši, neuděláte chybu drobnými srdíčky na hebkém povlečení LOVE, které svou přímočarostí osloví většinu zamilovaných. Úžasné 3D povlečení s motivem Eiffelovy věže zase voní příslibem cest do dalekých krajů, a jestli chcete, aby bylo vaše vyznání okamžitě čitelné, pak vyberte povlečení EROS. Ovšem nezapomeňte na to, že každému králi a královně sluší černobílé povlečení na dvě lůžka KING & QUEEN.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení EIFFELFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Bavlna, mikrovlákno, nebo mikroplyš?

Při výběru je důležitý i materiál, aby vaší lásce co nejvíce vyhovoval. Zastavme se u těch nejoblíbenějších. Hladká klasická bavlna je příjemná na dotek, vhodná pro atopiky a všechny s citlivou pokožkou. Další je zázrak zvaný mikrovlákno. Dokáže to, co dosud žádná podoba umělého vlákna nezvládla. Propojuje komfort jemnosti hedvábí s praktičností údržby při praní, nemusí se žehlit, a pokud je váš miláček alergik, není lepší volby. Pro zimní období je tu jeho bratr, oblíbený mikroplyš, huňatý jako plyšový medvídek. Má úžasné termoregulační vlastnosti, je rovněž skvělou volbou pro alergiky.

Otevřete svoje srdce

Nebojte se na Valentýna otevřít svá srdce a tím správným dárkem říct, co cítíte. Tento den má prastaré kořeny. Svátek 14. února slavili zamilovaní už ve starověkém Řecku, už dávno před érou onoho slavného římského biskupa Valentýna, který tajně oddával zamilované přes zákaz císaře a doplatil na to životem. Jde o starou evropskou tradici a vy byste si ji měli užít. Tenhle večer může být jen o vás dvou. Nejlépe s láhví kvalitního vína, s něčím dobrým na zub a v nadýchaných peřinách s novým povlečením pro zamilované.

Reklama

Načítám