Hlavní obsah

Jsem šťastná máma, ale chci zpět svoje tělo!

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jen málo žen se ubrání neporovnat své tělo s těmi, co vidí okolo sebe. Když pomineme vylepšené krásky z Instagramu, reálné křivky na koupalištích v mnoha z nás probudily otázku – šlo by to příště lépe?

Článek

Pokud diety ani cvičení nepomáhají k vámi vysněné postavě, může vás inspirovat příběh trenérky Terezy. I když v práci cvičí každý den několik hodin, po porodu jí na břiše a bocích zůstal tuk, který vzdoroval veškeré snaze o jeho odbourání. Nakonec pomohlo doporučení kamarádky, která měla s moderní liposukcí vlastní skvělou zkušenost.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Slečna Tereza před a po proměně na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Tereze se nejvíc líbí, že se konečně vejde do kalhot, které měla před porodemFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Díky liposukci má Tereza místo velkosti 42 vysněných 38!Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Jako když si naložíte v posilovně

„Po probuzení jsem břicho trochu cítila, ale spíš bych to přirovnala k namožení po pořádném cvičení,“ hlásila Tereza hned druhý den po zákroku a popsala, že kromě ohýbání jí běžný pohyb nedělal žádné problémy a po několika dnech se mohla vrátit do práce, kde je tělo jejím pracovním nástrojem. Kdyby šlo o kancelář, byla by v práci i dříve. Právě tohle jsou největší benefity nejmodernější laserové liposukce SlimLipo  – díky laseru je maximálně šetrná, neboť minimalizuje tvorbu modřin a otoků či snad nerovností, je bezbolestná a nevyžaduje dlouhé zotavování.

Chci zpět svoje tělo

Paní Eva se rozhodla podstoupit laserovou liposukci SlimLipo rok a půl po druhém porodu. „Moje bříško ani po této době nechtělo zmizet,“ říká paní Eva, které se zastesklo po původní postavě, ke které se vlastním přičiněním neuměla vrátit. A tohle přání jí laserová SlimLipo beze zbytku splnila. „Před zákrokem jsem se trochu bála, ale nakonec musím říct, že jediné nepříjemné bylo to, že jsem musela během liposukce dlouho ležet,“ smála se paní Eva. Liposukce SlimLipo jí nejen navrátila krásné křivky, ale zároveň i ženské sebevědomí: „Spokojenost sama se sebou mi úplně změnila vyzařování, to jak se cítím dobře, se odráží i navenek! Zákrok moc doporučuji.“

Více o laserové liposukci slimlipo na www.slimlipo.cz

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Eva před a po proměně na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Liposukce změnila Evě nejen tělo, ale i vyzařováníFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

S novým tělem se Eva cítí více sebevědoměFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Jen samé benefity

„Výhodou laserové liposukce  je, že odstraní tuk a zároveň laser působí zevnitř i na pokožku, takže po zákroku pěkně přilne zpět,“ říká plastický chirurg a zkušená specialistka na liposukce MUDr. Andrea Musilová. Zákrok se provádí ambulantně a nijak vás nevyřadí z běžného života. K běžným aktivitám i práci se můžete vrátit zpravidla již po dvou dnech.

Tip pro vás 

Nejvíce úspěšně provedených zákroků laserové liposukce SlimLipo je každý rok provedeno právě na pobočkách Kliniky YES VISAGE, kde zákrok podstoupilo i mnoho známých osobností. Klinika nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci zdarma a na všechny zákroky také možnost splátek bez navýšení. Více se dozvíte na pobočkách Kliniky nebo na www.yesvisage.cz

Podívejte se na video, jak se moderní ženy zbavily posledních vzdorujících kil:

Klinika Yes Visage a.s.Video: Klinika Yes Visage a.s.

Reklama

Načítám