Hlavní obsah

Jsem těhotná! Konečně!

Reklama

Po vysazení antikoncepce jsem měsíc co měsíc doufala, že miminko už je na cestě. Jak by také ne, když jsme na jeho „výrobě“ společně s manželem každý den intenzivně pracovali?

Článek

Co čert nechtěl, druhá čárka se na těhotenském testu stále ne a ne objevit!

Dnes vím, že nejdůležitější je nezpanikařit a zachovat si chladnou hlavu. Jelikož jsem neměla zrovna dvakrát důvěru ke své gynekoložce, která byla navíc nepříjemná, rozhodla jsem se začít jednat ihned. Našla jsem si nového gynekologa a začala jsem se více zajímat o problematiku neplodnosti. Hned během prvního dne mi bylo vysvětleno, že strašák zvaný neplodnost se mě netýká. Musela bych se s manželem o miminko snažit déle než rok, abychom mohli vůbec přemýšlet o tomto termínu.

Informace… nejcennější věc 21. století!

Doma jsem pročetla několik internetových diskusí, kde zkušenější ženy radily ostatním, které řešily podobný problém jako já. Stále jsem totiž přemýšlela, jestli si s pořízením miminka dokážeme poradit sami, pouze se svým gynekologem, nebo je lepší vyhledat odbornou pomoc, která se specializuje přímo na komplikace spojené s početím. Zjistila jsem, že je vhodné navštívit odborníka v případě, že jste zdravý pár do 30 let a o miminko se snažíte rok, dvakrát až třikrát týdně.

Další příčiny, kdy se bez odborné rady neobejdete, jsou různé. Jedna žena například popisovala situaci, kdy prodělala infekci pohlavního traktu. Další zase bojovala s vážným důsledkem pohlavní nemoci. Co žena, to jiný příběh. V neposlední řadě jsem zjistila, že se pro radu vydávají také ženy, které mají nepravidelný menstruační cyklus nebo nemají menstruaci vůbec. Vzhledem k tomu, že jsem se ani s jedním faktorem nesetkala, nutila jsem svého partnera, abychom na „výrobě miminka“ zapracovali ještě intenzivněji.

Na miminku je potřeba intenzivně pracovat

Dneska prostě musíme!

Při zpětném pohledu mohu říci, že každodenní milostný akt není zrovna nejsnadnější. Určitě to také znáte. Stres a únava z práce kolikrát manželskému soužití dvakrát nepřidají. A protože jsem poměrně paličatá, nutila jsem svého muže k intimním chvilkám téměř denně. Abychom neupadli do rutiny, pořídila jsem nám příručku, kde byly různé sexuální polohy a praktiky. Pravdou je, že některé jsme nevyzkoušeli, jelikož jsme se trošku obávali jak o zdraví mé, tak partnerovo. Přesto dodnes tvrdím, že právě sex je potřeba stále inovovat.

Přípravek první volby

Někdy v té době jsme se dozvěděli o volně prodejném doplňku stravy pro podporu přirozeného početí Fertility Blend, který mě oslovil především proto, že se jednalo o přírodní cestu k vytouženému miminku. Tato novinka k nám přicestovala z USA minulý rok. Fertility Blend pro ženy obsahuje patentově chráněné, bezpečné složení. Jeho druhou nedílnou součástí je také vitaminová složka. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Fertility Blend na základě klinické studiezlepšuje klíčové fyziologické faktory, které jsou u ženy nezbytné pro dobrou plodnost. Tato studie proběhla v roce 2006 v USA a zúčastnilo se jí celkem 93 zdravých žen, které se pokoušely po dobu 6–36 měsíců otěhotnět. U žen s kratšími menstruačními cykly a užívajících FB došlo k výraznému prodloužení cyklu. U žen s delšími cykly došlo ke zkrácení průměrné délky cyklu. A co je nejdůležitější, po 6 měsících otěhotnělo 32 % žen.

Komu se nelení, tomu se zelení

Tu radost, kterou jsem měla, když jsem po třech měsících užívání Fertility Blend držela v ruce papírek, který ukazoval, že se naše volba vyplatila, asi nemusím popisovat.

Nyní má naše dcera měsíc a společně s manželem prožíváme krásné životní období.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend

Přípravek Fertility Blend je k dostání také ve variantě pro páry. Více na stránkách www.fertilityblend.cz. V případě koupi přípravku Fertility Blend® pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB18 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 4. 9. 2015.

Reklama

Související témata:

Načítám