Hlavní obsah

Jsou vaši mazlíčci připraveni na sezonu klíšťat?

Foto: Frotline

Frontline se s parazity nemazlíFoto: Frotline

Jak na to, aby váš mazlíček neulovil na procházce nezvaného hosta nebo onemocnění s ním spojené?

Článek

Ihned po procházce zvíře pečlivě prohlédněte. Stejně jako u lidí i u zvířat je riziko přenosu nemocí vyšší, čím déle je klíště přisáté.

Když objevíte, že váš mazlíček nějaké to klíště „ulovil“, je třeba je zlikvidovat rychle a hlavně bezpečně. Nejvhodnějším způsobem, jak zvíře parazitů zbavit, je použití spreje FRONTLINE s rychlým nástupem účinku. Toto rychlé antiparazitikum usmrtí více než 90 % klíšťat během 48 hodin po přichycení na zvířeti, čímž významně snižuje riziko přenosu onemocnění.

FRONTLINE Spray bezpečně zabije i dospělé blechy, a to během 24 hodin po napadení vašeho zvířete. Jeho velkou výhodou je, že ho můžete aplikovat i na štěňata a koťata.

Použití spreje FRONTLINE je velmi snadné. Stačí nastříkat rovnoměrně na povrch těla vašeho zvířete daný počet stisků spreje dle doporučeného dávkování a vetřít do kůže. Paraziti nemají šanci.

Foto: Frotline

Frontline pro spokojené mazlíčkyFoto: Frotline

Prevence je cesta ke zdraví

Abyste komplikacím předešli včas a nemuseli řešit složité odstraňování parazitů, použijte pro svého pejska FRONTLINE Tri-Act. Tento přípravek, který seženete ve formě pipety, klíšťata spolehlivě odpuzuje, a tak zabrání přisátí a tím přenášení nebezpečné boreliózy, babesiózy či jiných nemocí. Aplikace je velmi snadná. Stačí rozhrnout kůži psa a nanést obsah na úroveň krku a na místo mezi lopatkami. Poté je důležité, abyste 2 dny po ošetření vašeho psa nekoupali a nepouštěli do vody.

Výhodou přípravku FRONTLINE Tri-Act je, že pipety kromě klíšťat odpuzují i bodavý hmyz a blechy.

Chraňte celou domácnost 

Vyhnat parazity z domu, hlavně blechy, je někdy boj. Zabraňte vývoji nových blech už v zárodku s přípravkem FRONTLINE Combo. Ten zabraňuje vývoji blech už z vajíček a larev a snižuje tak riziko promoření domácnosti bleší populací. FRONTLINE Combo ve formě pipety navíc chrání psy i kočky proti blechám a klíšťatům i v „terénu“, a je tak ideálním přípravkem pro jarní pohodu bez parazitů.

Psům stačí vymáčknout celý obsah FRONTLINE Combo na suchou kůži mezi lopatkami, kočkám aplikujte obsah pipety na dvě místa – jedno u spodiny lebeční a druhé o 2–3 cm níže na horní straně krku.

Ať už doma chováte psa, nebo kočku, díky dlouholeté zkušenosti celosvětově nejpoužívanějších antiparazitik na ochranu psů a koček proti blechám a klíšťatům – přípravkům FRONTLINE – můžete prožít jaro bez starostí. FRONTLINE se totiž s parazity nemazlí!

Reklama

Načítám