Hlavní obsah

Jste svobodná? Užívejte si!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Život je zábava...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hledáte svou životní lásku, ale ta se ne a ne objevit? Po večerech vysedáváte doma a přemýšlíte, proč právě vy jste sama? Přestaňte se litovat a začněte žít! Možná zjistíte, že samota není zase tak špatná věc...

Článek

Zadané vs. svobodné

Nezávislé ženy mají oproti těm zadaným v něčem navrch. Ženy s partnerem se totiž cítí být ohroženy svobodnými. Ty totiž mohou jít kamkoliv, kdykoliv a hlavně s kýmkoliv. A co když se právě jejich manžel dostanedo vašich rukou?Také si můžete organizovat svůj čas bez ohledu na někoho dalšího. Využijte tuto velkou výhodu a plánujte jen tak, jak chcete vy.

Úspěšně vdané ženy mohou na druhé straně své svobodné přítelkyně a známé litovat. Myslí si, že nejsou schopné si najít partnera. A tak se pomalu kamarádství hroutí. Už se spolu tolik nestýkají, protože si nemají co říct. Mají rozdílné problémy, pohledy na svět i muže.

Ale pokud jste sama, nesmíte si připustit, že jste snad nula, koketa nebo lesbička. Takovou hloupou nálepku můžete dostat od lidí jen proto, že nejste vidět se stálým partnerem. Berte to tak, že se nacházíte v období, kdy se máte soustředit jen sama na sebe. Užívejte života, rozptylte se se svými ještě svobodnými kamarádkami a netrapte se ve společnosti párů.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Choďte se bavit s kamarádkamiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Užívejte, dokud můžete!

Už jste jistě v minulosti měla mnoho vztahů. Dokážete si tedy představit, jak vás v určitých situacích partner svazuje. Když jste ještě byla zadaná, určitě jste si někdy chtěla užít se svými kamarádkami nebo jen tak o samotě. Nyní máte jedinečnou šanci toho využít, tak neváhejte.

Rozhoďte sítě a oživte vztahy se svými také svobodnými přítelkyněmi. Ony prožívají stejné situace jako vy - budete si mít o čem povídat a navzájem si porozumíte a poradíte. Domluvte se a choďte pravidelně do společnosti. Máte nepřebernou nabídku toho, co můžete podniknout. Jděte do kina, divadla, baru, sportujte nebo uspořádejte večírek u vás doma.

Muži? Pro pobavení!

Rozhodně ale muže ze svého života nevyřazujte. Berte je jako zábavu. Když po nich nebudete chtít nic jiného než sex, budou vámi fascinováni. Vy budete ta silná, která rozhoduje o tom, co se stane. Příště vám budou padat k nohám sami. A možná mezi nimi poznáte i jednoho, se kterým budete chtít zkusit něco víc.

Zkrátka chovejte se nezávisle, dokud to jde! Až přijde ten pravý (určitě přijde a určitě ho poznáte), křidélka se vám přistřihnou... Není tedy lepší místo truchlení se rozletět do světa?

Reklama

Související témata: