Hlavní obsah

Kabelky, které jen tak někdo nemá!

Foto: Thinkstock

Originální kabelku koupíte v menších obchůdcíchFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujete kabelky a vždycky vás naštve, když potkáte zástup žen s přesně tou samou, jakou jste ukořistila vy? Změňte místo loviště! Zkuste projednou minout obchodní řetězce bez povšimnutí a vyrazte do menších, nenápadných obchůdků s originální módou nebo na internet. Podívejte, na jaké taštičky jsme narazili my!

Článek

Sháníte jedinečnou kabelku? Tady je několik tipů a kousků, které padly do oka nám!

Buďte on-line!

S objevením unikátní kabelky vám pomůže především internet. Prohlížet si přitom nemusíte jen české weby, ale i ty zahraniční. Spousta z nich totiž posílá zboží i k nám do Čech, stačí, když si zjistíte, kolik si účtují za poštovné. Nejlépe samozřejmě vycházejí nákupy z okolních zemí nebo Velké Británie. Než ale kliknete na ikonku košíčku, měla byste mít přehled o tom, z jakého materiálu taška je, prohlédnout si ji ze všech stran i zevnitř (náhledy by měly být samozřejmostí) a ujistit se, že nakupujete přes spolehlivý server. V tom vám pomohou třeba recenze.Značky, které u nás nejsou v obchodech k dostání, ale často seženete na českých webech, kdy je komunikace s prodejcem nebo případná reklamace pohodlnější.

Nejste zručná? Nevadí!

Toužíte po kabelce, kterou budete mít jen a jen vy? Chcete, aby byla ručně vyrobená? Žádný problém. Šikovných lidí je u nás dost. Stačí se podívat na takový Fler, kde objevíte všelijaké kousky od módních nadšenců, ale i profíků, kteří své zboží prodávají nejen tam. Zaměříte-li se na kabelky, doporučujeme omrknout věcičky prodejců Dara bags, Martina Sedláková, mum-ray, tmarcela nebo popular.

Objevte malé obchůdky

Až si příště uděláte procházku po městě, zkuste nahlédnout i do malých krámků, které jste do té doby přehlížela. Skvosty můžete objevit i v second handech nebo outletech. Za návštěvu určitě stojí butiky Hard-De-Core, Bella Brutta, Parazit Fashion Store, Scandal Boutique, Pour Pour, Julius Fashion Shop nebo Nana Vogue, kde seženete kromě značkových kabelek také unikátní vintage kousky.

Naše úlovkyFoto: Klikněte pro zvětšení

Taška Grandpa ring (Fler – prodejce mum-ray, 990 Kč)

Do kruhové kabelky Grandpa ring asi příliš věcí nenacpete, ale kdo by odolal, když tak dobře vypadá? Ozdobená je brožemi, které se dají, až vás omrzí sundat a nahradit jinými.

Bílá kabelka je klasikou, v tomto případě ozvláštněnou zlatými detaily a zipem. Taška skrývá spoustu praktických kapsiček, včetně té na mobil. Díky její univerzálnosti se nemusíte bát, že byste ji neměla k čemu nosit.

Tašku, ušitou z designové látky od Michaela Millera, můžete nosit jak přes rameno, tak i křížem. Popruh se dá posouvat, takže si ji nastavíte přesně tak, jak potřebujete. Krásná, nemyslíte?

Italská značka Jacky & Celine se v českých kamenných obchodech příliš neprodává a to je škoda. Mají totiž opravdu vyvedené kousky. Tohle je jeden z nich! Kabelka je z kvalitní eko kůže a pevné textilie. Seženete ji na internetu.

Modrobílá kabelka z technické kůže má stříbrný potisk, lemování a odnímatelný popruh na rameno s nastavitelnou délkou. Originální je potom zapínání, které je na magnet.

Taška je z koženky a pevné bavlny, má odnímatelný popruh a posuvník, díky kterému si taštičku uzpůsobíte. Uvnitř objevíte spoustu funkčních uzavíratelných kapes včetně karabiny na klíče. Tak co, líbí?

Roztomilá kabelka s kolibříky se skládá z vínové eko kůže a kvalitní100% bavlny. Když se do ní podíváte, objevíte praktické kapsičky, přihrádku na tužky a karabinu na klíče. Na jaro a léto je geniální!

Psaníčko z technické kůže nás hned zaujalo. Má bronzové lemování a krásný zlatý potisk. Stane se vaším společníkem na party?

Originální taška v podobě vinylové desky je ideálním doplňkem pro všechny slečny, které klasické kabelky nudí. Je na zip a má posunovatelný popruh, takže se přizpůsobí každé výšce.

Kabelky z rejnočí kůže se vám hodně prodraží, ale vydrží vám celý život. Rejnočí kůže je totiž až 25x odolnější než hovězí. Je odolná vůči vodě, ohni, vzniku trhlinek, oděrek i propíchnutí. Ty nejlevnější seženete od čtyř tisíc. Pokud se vám nechce dávat za kabelku tisíce, můžete si pořídit peněženku v podobném stylu. Tu seženete od 1200 Kč.

Tak ať se vám dobře vybírá a hlavně nosí!

Reklama

Související témata:

Načítám