Hlavní obsah

Kalhoty: Tyhle jsou lepší než džíny

Foto: Zuzana Panská

Dejte šanci kalhotám!Foto: Zuzana Panská

Reklama

Denimová diktatura je, jak se zdá, u konce. Samozřejmě, džíny se asi jen tak nosit nepřestanou (i nám by se po nich stýskalo), ale konečně se dostaly do popředí i tradiční látkové (a „nemodré“) kalhoty. Dejte jim šanci i vy a vyzkoušejte kalhoty kargo, skinny nebo ty s širokými nohavicemi. Stejně jako naše čtenářka Jitka.

Článek

O tom, že se konečně o slovo hlásí i jiné kalhoty než jen džíny, jsme vám psali už v prosincovém článku Jsou dny džínů „sečtené“?. A protože tenhle trend vůbec neslábne, ba naopak, rozhodli jsme se, že vám ukážeme pár skvělých jarních kombinací. Jako tradičně, na jedné z vás. Mimochodem, řekli byste, že je naší dnešní modelce – čtenářce Jitce – osmatřicet?

Elegantní „kapsáče“

Přestože mají kargo kalhoty kapsy, vytahaným „kapsáčům“ se nepodobají ani náhodou. Nosí se v užší variantě, a pokud jsou navíc z lesklého materiálu jako ty, které vybrala stylistka Janka, můžete k nim klidně obout podpatky. My jsme nicméně vsadili na ležérnější model a modelce Jitce jsme k nim přidali růžové tenisky. Kargo kalhoty skvěle doplnilo triko s volnějším výstřihem a nepřehlédnutelné žlutomodré psaníčko. Divná kombinace? Pokud nás sledujete pravidelně, určitě víte, že letos se kombinování zářivých barev opravdu meze nekladou!

Foto: Zuzana Panská

Foto: Zuzana Panská

Ultra široké

Široké kalhoty nebo kalhoty, které se směrem dolů rozšiřují, jsou hitem letošní sezony. Tyhle mají navíc sympaticky zvýšený pas, takže se nemusíte bát, že by vám někde něco „přetékalo“. Pokud vás trápí kila navíc, vyhněte se bílé. Jitce jsme k nim oblékli úžasný top se zvýrazněnými rameny a obuli boty na podpatku. Výsledek? Nadčasový, elegantní a svěží!

Foto: Zuzana Panská

Foto: Zuzana Panská

Na fotce: kalhoty (Mango, 1499 Kč), top (Liu.Jo, info o ceně v butiku), boty (United Colors of Benetton, 2649 Kč)

Obepnuté skinny

Módní skinny, ale v černé kalhotové podobě! Spousta žen si myslí, že si úzké kalhoty mohou dovolit jen modelky, ale není to tak. V obepnutých kalhotách – důležitá je tmavá barva a vyšší pas – vypadají dobře i silnější ženy, často jim lichotí naopak více než volnější střihy. Nebojte se je proto alespoň zkusit. K tmavým kalhotám stylistika vybrala krásný tyrkysový top, kabelka a boty s otevřenou špičkou jsou v zářivě modré barvě.

Foto: Zuzana Panská

Foto: Zuzana Panská

Na fotce: kalhoty (Liu.Jo, info o ceně v butiku), top (Liu.Jo, info o ceně v butiku), kabelka (Zara, 2999 Kč), boty (Zara, 1899 Kč)

Foto: Zuzana Panská

Skinny v černé barvě si dost možná zamilujeteFoto: Zuzana Panská

Který model byste si s chutí vzala na sebe? Těšíme se na vaše názory!

Reklama

Související témata:

Načítám