Hlavní obsah

Kam u nás na prsa? A kam jezdí cizinci?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kam se sjíždí na prsa a další zákroky nejen ženy z Česka, ale i zahraničí? Proč u nás cizinky obdivují nejen krásy Prahy, ale i ruce šikovných chirurgů? Máme pro vás odpověď v příběhu Kerstin.

Článek

Česká plastická chirurgie a chirurgové mají ve světě velmi dobré jméno. Jednou z žen, které se vydaly za hranice své země pro zákrok plastické chirurgie, je i Kerstin z německého Bonnu. Vyzpovídali jsme ji, proč si pro nová prsa na českou kliniku přiletěla

„O Klinice Yes Visage v Praze jsem hodně četla už v Německu a nakonec mi ji doporučil i známý. Přemýšlela jsem, zda v zahraničí, ale čeští lékaři mají velmi dobré jméno, mnoho jich pracuje i v Německu. Navíc jsem četla, že tato klinika je ta nejlepší. Našla jsem si na webu profily lékařů a opravdu je vidět, že mají mnoho zkušeností, navíc zde hovoří německy i anglicky. A to mě zbavilo strachu. Dnes jsem za to moc šťastná, lépe jsem si to nemohla představit. Kamarádky mi má prsa závidí. Opravdu kvalitní práce za poloviční cenu než Německu,“ popisuje své rozhodnutí Kerstin.

Proměna na Klinice Yes Visage

Proměna na Klinice Yes Visage

Proměna na Klinice Yes Visage

Proměna na Klinice Yes Visage

Proměna na Klinice Yes Visage

Celý příběh Kerstin můžete zhlédnout ve videu výše.

Do Česka se pro nová prsa rozhodla přiletět i Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská. „Přála jsem si mít prsa, která budou úměrná k mé postavě, a nemuset si do nekonečna pomáhat supervycpanými podprsenkami. Kliniku Yes Visage jsem si vybrala proto, že jsem na ni měla od kamarádek a kolegyň dobré reference. Už na první konzultaci jsem se utvrdila, že přiletět bylo správné rozhodnutí,“ vysvětlila Nikola, která se po práci modelky v Miláně, Londýně a Paříži usadila v Dánsku.

Proměna na Klinice Yes Visage

„O úpravu prsou je na naší klinice velký zájem. Specializujeme se na moderní postupy, které jsou zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u jiných zákroků, chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, je třeba zvolit zkušeného chirurga. Nejen prsa, ale všechny změny chirurga by měly působit přirozeným dojmem a být bez viditelných známek zákroku,“ potvrzuje primář Kliniky Yes Visage. Více o moderních úpravách prsou na www.yesvisage.cz/prsa.

Proměna na Klinice Yes Visage

Prsa slavných

Na Kliniku Yes Visage si pro nová prsa chodí i slavní. Naposledy byla v médiích vidět Anife Vyskočilová nebo na konzultaci prsou i Simona Krainová. „Mám za sebou již několik úprav poprsí a výběr kliniky a lékaře je opravdu zásadní, proto jsem i já klientkou Kliniky Yes Visage,“ vysvětluje své rozhodnutí Petra Faltýnová, která patří spolu s Martou Jandovou, Lucií Bílou, Alicí Bendovou, Ivou Kubelkovou, Terezou Kerndlovou mezi mnoho spokojených klientek kliniky.

Proměna na Klinice Yes Visage

TIP pro vás: Nová prsa a sebevědomí lze na největší klinice u nás v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě získat i na splátky již od 500 Kč měsíčně a bez navýšení. Více naleznete webu kliniky na www.yesvisage.cz.

Proměna na Klinice Yes Visage

Reklama

Související témata:

Načítám