Hlavní obsah

Každý prosincový den získejte dárek od Holmes Place!

Reklama

Jak omezit předvánoční stres, a přesto pořídit zajímavé dárky pro své blízké? Navštivte webové stránky klubů Holmes Place, kde naleznete tolik potřebnou inspiraci.

Článek

Síť exkluzivních fitness a wellness klubů Holmes Place spouští na svých stránkách od 1. 12. 2012 do 24. 12. 2012 vánoční aplikaci v podobě adventního kalendáře, kde se pod jednotlivými okénky skrývají hodnotné dárky a slevy. Dárky pro sebe i své blízké zde budou moci vybírat všichni – nejen tedy členové klubů Holmes Place.

Kalendář vydá každý dárek v jeden konkrétní den, ostatní dny, a tím i varianty darů budou neaktivní. Zájemci mohou vybírat počínaje dnem své registrace, takže čím dříve se zaregistrují, tím více možností dostanou na výběr.

Na jaké dárky se můžete těšit? K mání budou praktické i příjemné: například zdravotní wellness scan, denní či víkendové vstupy pro přítele či rodinu, vstupy na studiové lekce, slevy na kolekce oblečení Nike či spodního prádla Calvin Klein a další zajímavé poukazy. I pro nové zájemce o členství je tu ve finančně náročném předvánočním období zajímavá nabídka. Každý, kdo zakoupí členství před vánočními svátky, uhradí pouze 1 korunu, a může začít cvičit. Splácet své členství pak začne až po Novém roce.

Vánoční kalendář naleznete po přihlášení se na stránkách www.holmesplace.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám