Hlavní obsah

Každý z nás může být zdravější, cítit se lépe a žít déle

Foto: Pixabay

Vitamín D – sluneční vitamín: v našich podmínkách příjem ze slunce až tak nefungujeFoto: Pixabay

Každý člověk může být i v předvánoční době zdravější, cítit se lépe a žít déle – a mnohdy stačí opravdu málo.

Článek

Dr. Bojda vyvinul speciální vitamín D obsahující důležité komponenty pro podporu imunity, což je dnes obzvlášť důležité. Dr. Karel Bojda, expert na speciální složení doplňků stravy v podobě biokomplexů, říká: „Není správné vytrhnout z přírody jednu látku, například kyselinu askorbovou, synteticky ji vyrábět a nazvat ji vitamínem C. Vitamíny se v přírodě vyskytují jako komplexy mnoha látek, které tělo důvěrně zná.“ Dr. Bojda přichází na trh s celou řadou vysoce kvalitních biokomplexů v podobě extra silných přírodních přípravků bez konzervačních látek.

Foto: Jankar Profi

Vitamín od Dr. Bojdy Biokomplex – vhodné složení pro naše těloFoto: Jankar Profi

Co se skrývá za malou krabičkou, která se objevila na e-shopu medicinka.cz?

Není těžké uhodnout, že je to krabička obsahující Vitamín D3/D2 Biokomplex + B5 2000 IU. Malá krabička, která může pomoci udržet zdraví po celý rok. Dr. Bojda vysvětluje: „Vitamín D hraje v našem těle důležitou roli. Je zmapováno na 200 různých reakcí, na nichž se podílí. Každá buňka těla má receptor pro vitamín D. Navíc tělu umožňuje vstřebávat vápník z jídla, aby získalo stavební materiál, který potřebuje k vybudování a udržení zdravé kostry. Nedostatek vitamínu D může vést k celé škále potíží, které zde nelze zveřejnit, podrobnější informace naleznete na medicinka.cz.“ Dle údajů Zdravotního ústavu: „9 z 10 Čechů trpí nedostatkem vitamínu D, což je alarmující.“

Řešením je doplněk stravy, ale drtivá většina doplňků obsahuje pouze vitamín D3 bez jakýchkoli podpůrných látek pro úspěšné vstřebávání.

Dr. Bojda dodává: „Opravdu kvalitní vitamín D by měl obsahovat jak živočišný vitamín D3, tak rostlinný D2. Kromě toho je důležité, aby se vitamíny D dostávaly do aktivní podoby. K tomu výrazným způsobem přispívá především vitamín B5. Zajímavou roli hraje také mikroprvek bór, který omezuje vylučování a ztráty vitamínu D z těla ven.“

Tato náročná kritéria splňuje Vitamín D3/D2 Biokomplex s vitamínem B5, malá krabička od Dr. Bojdy, která zajistí adekvátní hladinu vitamínu D po celý rok. Vysoká kvalita přípravku je dána jeho složením. Je to jediný komplexní vitamín D, který obsahuje jak živočišný vitamín D3, tak rostlinný D2. Kromě toho každá tableta obsahuje další složky, které pomáhají vitamíny D dostat do aktivní podoby, především vitamín B5. Produkt také obsahuje mikroprvek bór, který omezuje vylučování a ztráty vitamínu D z těla. Je velice silný – má 2 000 I.U. jednotek v každé tabletě.

Pravidelné užívání by mělo pozitivně ovlivňovat celkovou imunitu, benefitů a pozitiv je mnohem víc, jen je nelze v tomto médiu zveřejnit. Podrobnější informace získáte na medicinka.cz.

Foto: Jankar Profi

Vitamín DFoto: Jankar Profi

Reklama

Načítám