Hlavní obsah

Kde najdete bytové doplňky, které dělají divy?

Foto: zaluzieweb.cz

Garance širokého výběru a kvality za skvělou cenuFoto: zaluzieweb.cz

Zútulněte a zpříjemněte si vaše bydlení s výrobky, které vás nebudou stát mnoho, ale jejich efekt bude okamžitý a k nezaplacení. Prostor, kde žijete a trávíte vzácné chvíle s rodinou a blízkými, je tvořen také mnoha detaily. Někdy ty nejméně nápadné dokážou udělat z obyčejného obydlí skutečný domov.

Článek

S příchodem jara se neodmyslitelně spojuje i teplejší počasí, intenzivnější sluneční paprsky a bohužel i dotěrný hmyz. To, co je pochopitelné a tolerovatelné venku, nejste povinni strpět ve vašem příbytku. Snad nikomu není příjemné, když ho nad ránem vzbudí komár pískající mu u ucha či když protivná vosa otravuje u nedělního oběda. Za předpokladu, že neustále zavřená okna nepřicházejí v úvahu, je jednoznačně nejvhodnějším řešením síťka proti hmyzu. Tento jednoduchý a efektivní výrobek je vhodný téměř pro každé okno. Umožní vám vychutnat si odpočinek či práci při otevřeném okně, aniž byste museli řešit, zda vám do příbytku něco nevletí. E-shop zaluzieweb.cz vám nabízí mnohé varianty.

Foto: zaluzieweb.cz

Sítě proti hmyzu – otevřená okna bez hmyzuFoto: zaluzieweb.cz

Funkčnost může vypadat skvěle

Jaro bývá také obdobím, kdy se dokončují různé stavební či renovační práce, které se nestihly před zimou. Finální úpravy zahrnují i dilema, co dát na okno, aby byla domácnost chráněna před horkým sluncem, ale také před nechtěnými pohledy od sousedů či kolemjdoucích. V současnosti je na trhu několik možností, ze kterých my jednoznačně doporučujeme rolety. Jejich výhodou je široká barevná škála látek, jednoduchá montáž, ale především vizuální stránka. Všimli jste si při procházce městem na mnoha oknech těch střídajících se pásků látky? Jedná se o systém den/noc, ve kterém se kloubí estetičnost, trend a funkčnost. Zaluzieweb.cz vám nabízí jednoduchá i luxusnější řešení zastínění okna.

Foto: zaluzieweb.cz

Rolety s látkou den/noc – luxus spojený s designemFoto: zaluzieweb.cz

Stínit je pochopitelně možné i jinak než roletami či žaluziemi. Klasika, která nehyne, jsou garnýže, které na zaluzieweb.cz naleznete ve více variantách. Máte-li momentálně hluboko do kapsy, svůj úkol splní i plastová či dřevěná garnýž. Nic nezkazíte ani s populárními kovovými garnýžemi s ozdobnými koncovkami, ale pokud se chcete před návštěvou opravdu vytáhnout, zvažte moderní minimalistické typy Modern nebo Square Line.

Tyto produkty a ještě mnohem více naleznete na stránce zaluzieweb.cz. Jsme garancí širokého výběru a kvality za skvělou cenu, přesvědčte se sami.

Reklama

Načítám