Hlavní obsah

Kdo vám zaručeně sebere chlapa?

Foto: shutterstock.com

Muže je třeba si hlídatFoto: shutterstock.com

Reklama

Potkala jste ho - muže svých snů, pana Dokonalého. A chcete ho sbalit. Jenže to půjde těžko, když vám do toho budou kecat ostatní. Kdo může překazit namlouvání a připravit vás o potencionálního partnera? Pozor na bejvalky, kamarádky i vlastní rodiče! Víme, komu ho nepředstavovat!

Článek

Opravdová láska se dneska těžko hledá. A když už se objeví, nebo vyhlídky na ni působí slibně, člověk podlehne euforii a má tendenci vykřičet do světa: „Jsem zamilovaná! Mám přítele! Mami, tati, Máňo, představuju ti mýho miláčka Kryštofa." Všechno špatně! Rodiče jsou výborní, jasně, ale třeba já je nepouštím do blízkosti svého deníku ze studií, erotických hraček schovaných na půdě a muže, na kterém koketně pracuji!

Lidé, kteří spolehlivě můžou překazit proces sbalení, je opravdu hromada. Jsou to převážně:

  • rodiče a příbuzní
  • někdo z vašich přátel i nepřátel (totéž platí i z jeho strany)
  • bývalí i současní spolužáci, učitelky ze základní, střední a vysoké školy
  • sousedka a prodavačka v obchodě, kam si chodíte pro víno, když si  připadáte osamělá
  • kolegové z práce, nadřízení a podřížení
  • jeho bejvalka, i váš exmilenec
  • mechanik z autoservisu, jež vás miluje, zhrzení ctitelé a zhrzené ctitelky
  • kartářky a vědmy (na ty obzvlášť bacha)

Známí, kamarádi a rodiče

A tak by se mohlo ještě pokračovat. Do výběru snad nebude patřit prezident Obama, Britney Spears, členové sicilské mafie, piráti z Karibiku a obchodníci s bílým masem z Venezuely. Ale ani potom člověk nikdy neví...

Mezi nejnebezpečnější z nich patří pochopitelně osoby, které znají vás i jeho. Jako kdyby měli dvojsečnou zbraň! Můžou se jednoho dne špatně vyspat nebo podlehnout své sexuální frustraci, a jít kazit svět - vám. Tak když budou pomlouvat, budiž, horší variantou je rádoby pomáhání. Věřte, že spolehlivě přijdou na fígl, jak se vetřít, házet úsměvy na všechny strany a zároveň vás u toho ještě znemožnit. To je jako s rodiči. Myslí to dobře, ale Kryštof určitě nechce slyšet, že moravské koláče pečete už od osmé třídy a ve druháku na střední vás otec musel zmalovat, protože jste vyzkoušela kouřit trávu. Ale jinak je ta naše holka učiněný poklad, mladíku!

Foto: shutterstock.com

Vztah vám může překazit bývalý milenecFoto: shutterstock.com

Koho držet co nejdál?

Kamarádka, potažmo nejlepší přítelkyně se dá považovat za větší zlo než konkurentka, která si na Kryštofa dělá zálusk taktéž. Přeměna z kamarádky na škodnou totiž trvá jen chvíli a není k ní potřeba Úplňku. Každopádně se může snažit dostat mezi vás, vykládat nesmysly, nebo hůř - říkat pravdu. Ovíněná ryzlinkem bude strašně sdílná, co se týče vašich drobných úchylek a tajemství. Zásadně ji proto neseznamujte s tím, o koho máte zájem! A to platí i pro ostatní uvedené na seznamu! Konkurentky vyřiďte elegantně čili před panem Dokonalým nedejte znát, že by mohly být na stejné úrovni jako vy. Jsou níž a vy je litujete - citlivě. „Taková to byla hezká a milá holka ta Milena. Měla v životě smůlu na muže, ale není se co divit. Vždyť každého pomlouvala, jen co vyšel ze dveří. Ale jinak by si zasloužila být šťastná." (Budete za velkorysou vítězku.)

Když vědma řekne

O co jde jeho bejvalkám, vašim exmilencům a žárlivému mechanikovi je jasné. Překazit námluvy! I když by to eventuálně nebyla pravda (malé procento), stejně vám nemohou v ničem pomoct, takže se jim spíš vyhýbejte, dokud to půjde.

Speciální kapitolou jsou kartářky a vědmy. Zavoláním v jednu ráno kamsi pro radu, zda Kryštof stojí za hřích, dáváte souhlas k pochybnostem. Vy sama ho ještě dobře neznáte, takže až mu dáte na třetím rande facku, protože vás podle kartářky dostatečně nemiluje, načež on zmizí z vašeho života, budete vědět proč. Při namlouvání si propříště odpusťte rady i přítomnost dalších osob, než si pana Dokonalého se stejnou dokonalostí, jakou je on sám, více k sobě nepřitáhnete...

Zkazil vám někdo balení? Jak to udělal? A co si myslíte o svých kamarádkách? Dala byste za ně ruku do ohně? Řídíte se radami kartářek, co se týče vztahů? Necháte prostě okolí hodnotit vaše lásky? Napište nám na info@prozeny.cz!

Reklama

Načítám