Hlavní obsah

Když nemáte, vrazte tam…

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevím, jak vy, ale já bytostně nesnáším všechny ty televizní rádoby kuchaře, co vám neustále vnucují, že vaření je hračka, zábava, že se všechno dá stihnout za deset minut.

Článek

A ještě u toho všeho vesele tančí, a především tvrdí, že cokoli se dá nahradit čímkoli jiným.

Když nemáte limetu, vrazte tam ocet. Svatá prostoto! Proč si krucipísek někdo myslí, že chcete žít ve světě náhražek a šididel? Že toužíte po kdejakém „fejku“? Minule jsem tu psala o tom, že nakoupím dárky ve vánoční akci SodaStreamu, že nabízejí ke každému koupenému výrobníku zdarma tři sirupy a tři barevné láhve ve vánočním balení. A že je to skvělý tip na dárek.

Vánoční nabídka SodaStream – dárek ke každému přístroji

To jsem si dala. Hned z několika stran jsem si vyslechla, že kde prý žiju, jestli nevím o tom, že na trh se chystají další sirupy a další výrobníky od jiných značek a že to bude levnější a kdesi cosi. Když nemáte SodaStream, vrazte tam já nevím co.

Tak to ne. Ne, že bych nosila kabelky jenom od Louise Vuittona (přiznám se, že jsem něco takového viděla jen v televizi), nejsem žádná zpovykaná fiflena, ale proč bych se měla spokojovat s náhražkou, když SodaStream je originál, mám ho vyzkoušený, vím, že je na něj spoleh, že je trendy, a ještě má všelijaký technický vychytávky (jak mě tuhle školil náš Honza)? Ono se asi těch šest set tisíc domácností, které už SodaStream používají, plete, ne? Kdo jiný vám nabídne šedesát příchutí sirupů včetně kol, ovocných, toniků, energy drinků, a dokonce i nealko koktejlů? A o ceně ať mi nikdo nemluví – já ze SodaStreamu pořídím sodu z obyčejné kohoutovky litr za dvě sedmdesát a z jedné láhve sirupu udělám osmnáct litrů limonády.

Kdepak, jestli budu kupovat k Vánocům výrobník sodovky, tak jedině SodaStream a hotovo. Když si k tomu přičtete tu vánoční akci, máte klidně tři dárky najednou a zaplatíte jen jeden. Takže moje rada zní – nenechte se obloudit napodobiteli.

Originál přece nelze nahradit!

Když někam patří limetka, tak si ji prostě dopřejte, a když chcete mít domácí limonádu podle svého výběru, kdykoli se vám zamane, a bez vláčení láhví z obchodu, dopřejte si SodaStream. A svým nejbližším taky.

Vaše Agáta Akátová

Reklama

Načítám