Hlavní obsah

Děti jsou smyslem mého života

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Děti jsou moje štěstí a láskaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Jak mi dítě změnilo život! Máte další příležitost stejně jako čtenářka Marcela vydělat si honorář 500 korun, když nám napíšete svůj příběh či názor na to, jak dítě ovlivnilo váš život, názory na svět nebo jak jeho narození poznamenalo váš rodinný život!

Článek

Jak změnilo dítě můj život? Asi jako většina žen si musím přiznat, jak je to úžasné cítit v sobě rostoucí miminko a představovat si, jaké asi bude a co mi vezme jeho narození, ale hlavně co mi jeho narození dá, a to je to nejdůležitější, čím by se měly ženy zabývat.

Já mám dva syny a ti mě naučili, že mě potřebují, že o mě stojí, že stojí za to každé ráno s nimi vstávat a foukat jim bolístky. Protože když se ke mně moje děťátka přitulí, tak mě polije příjemné teplo a vím, že to, co dělám, je správné a že to tak má být.

Jednou se ke mně budou vracet

Kdyby to bylo na mně, tak bych k těm mým drobátkům pořídila klidně ještě jednoho raubíře. I když by mě občas dostávali do stavů, kdy bych je měla chuť přetrhnout, ale zároveň jednou bude krásné, když se oni ke mně a manželovi budou vracet.

Můj sen byl a je mít velkou rodinu, ačkoli tento stát nám v tom příliš nepomáhá. Tak jen závěrem mohu dodat, že své děti miluji z celého srdce.

A jak vás změnilo dítě? Měla jste jiné plány, jiná očekávání? Pojďte nám říci svůj příběh na info@prozeny.cz. Máte možnost stát se redaktorkou a vydělat si 500 korun. Těšíme se na vaše vyprávění!

Související témata:

Načítám