Hlavní obsah

Když žena žárlí, muž trpí!

Foto: Thinkstock

Žárlila na všechno kolem měFoto: Thinkstock

Reklama

Žárlivost dokáže se vztahem pěkně zahýbat. Jak se cítí muž, který má doma žárlivou ženu, si můžete přečíst z příběhu Ludvíka. Něco vám to připomíná? Také doma děláte scény? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

S manželkou jsme spolu 8 let a za tu dobu mi celkem 2x připravila pořádně krušné chvilky. Ona je moc hodná, ale někdy trošku prudší a výbušná. Ta první situace se týkala CD s erotickou tematikou. I když  netvrdím, že by CD nebyla moje nebo že bych se tomuto tématu vyhýbal, ale většinu z nich jsem doma měl jen proto, že mi je někdo vypálil či věnoval a třeba jsem je ani neviděl.

Přesto mě nenapadlo, jakou scénu mi, tehdy ještě přítelkyně, ztropí po jejich objevení. Postavila mě téměř do role sexuálního maniaka, úchyla a perverzáka a ztropila šílenou scénu. Začala mi vyčítat, že i ji mám jen na sex a jaký jsem děvkař a sukničkář. Docela se mě to dotklo a pohádali jsme se. Nakonec jsem dostal ultimátum, buď ona, nebo ty ,,moje lehké ženy" - slušně řečeno. Když jsem viděl, jak se tím trápí, tak jsem se rozhodl dát CD pryč, aby měla klid v duši a já pokoj.

Čas běžel dál a po šesti letech, to už byla přítelkyně mou manželkou, jsme čekali naši dcerku. První polovinu těhotenství byla celkem v pohodě, pak ale bylo zle. Bříško jí rostlo, ona se stávala nemotornější a těžší. Hormony začaly pracovat, chvíli brečela štěstím, že budeme mít miminko, vzápětí bulela nad tím, jak je tlustá a už ji chtít nebudu...

A tak se to střídalo neustále. Poslední měsíc mi začala prohlížet e-mail, jestli si třeba nepíšu s nějakou krasavicí bez břicha, nikam mě nechtěla pouštět, a když jsem se jednou na ulici zastavil s manželkou kamaráda, ihned mě osočila, jestli mi není hloupé mu nabalovat manželku jen proto, že je štíhlá. Přicházely scény, kdy v noci zničehonic chtěla ,,něco vysvětlit".

I když jsem toho míval někdy vážně dost, snažil jsem se to brát s klidem, věděl jsem, že v tomhle stavu bývají  ženy citlivější a že to s porodem přejde. A taky přešlo, díkybohu! Dnes se tomu už s manželkou smějeme.

Dělaly jste partnerovi to samé? Máte nějaký osobní recept na žárlivost? Lze vůbec člověka takového chování zbavit? Pište nám své příběhy na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám