Hlavní obsah

Klidné Vánoce i s lupénkou či dermatitidou? Darujte si je!

Foto: dreamstime.com

Boj s lupénkou doslova o každý centimetr kůže je nekonečnýFoto: dreamstime.com

Boj s lupénkou doslova o každý centimetr kůže je nekonečný. Zvlášť teď, před Vánoci, když se snažíme hodně stihnout, často dochází k zhoršení obtíží. Na vině bývá chladné a suché klima, ale i stres. Darujte sobě či blízkým Mediderm, zlepší životní komfort při lupénce, ekzému i dermatitidě.

Článek

Adventní období nás láká svou pohodou. Těšíme se na klid, chvíle strávené s rodinou. Ale zároveň se toho snažíme hodně stihnout. Jenže už samotná nemoc, jakou je lupénka, představuje značný stres. Když se k tomu přidá fakt, že zima je sama o sobě pro pokožku zátěžovým obdobím, a také předvánoční shon, máte další starost navíc: Jak udržet nemoc v patřičných mezích. Lupénka je sice nevyléčitelná, ale naštěstí léčitelná. Co na tom, že jste už vyzkoušeli celou paletu dermokosmetiky, stále existuje řada přípravků a postupů, které příznaky lupénky, ekzému či dermatitidy úspěšně potlačují. Nezbývá nic jiného než vytrvat a počkat, až některý zafunguje.

Foto: Variopharma s.r.o

MedidermFoto: Variopharma s.r.o

Letošní novinkou je Mediderm, na našem trhu jediné zdravotnické prostředky napomáhající léčbě lupénky, ekzému a atopické dermatitidy. Zdravotnický prostředek má oproti dermokosmetice ověřené a zdokumentované léčebné účinky. Výrobky německé společnosti Spreewälder Arzneimittel GmbH promašťují, hydratují, regenerují i chrání. Uleví od svědění, vyhladí pokožku, omezí podráždění. Pomohou pokožku udržet klidnou, bez výrazných zánětlivých projevů. Neobsahují kortikoidy, jsou však vhodným doplňkem kortikoterapie. Po této léčbě obnovují kožní bariéru a oddalují návrat příznaků. Zdravotnické prostředky Mediderm kromě účinnosti nabízejí také komfort při používání.

Foto: istockphoto

Stále existuje řada přípravků a postupů, které příznaky lupénky, ekzému či dermatitidy úspěšně potlačujíFoto: istockphoto

Nepolevte v péči

I když budete mít před Vánoci málo času a během svátků spoustu příjemných aktivit, nenechávejte kůži vyschnout a nepoužívejte dráždivou kosmetiku. Hypoalergenní krém Mediderm hydratuje a promašťuje, ale pomáhá také zklidnit svědění. Díky obsahu vysoce stabilní vazelíny (petrolatum) vytváří na povrchu pokožky hydrofobní film zadržující vodu. Vazelína zvyšuje přirozený regenerační proces a chrání před dalším poškozením vrchní vrstvy epidermis.

Foto: Variopharma s.r.o

Vzorky MedidermFoto: Variopharma s.r.o

Že krém funguje, je možné předem vyzkoušet: Na Mediderm.help žádejte o sadu vzorků všech výrobků zdarma. Paní Vendula už krém Mediderm vyzkoušela a napsala svoje zkušenosti: „Hutný bílý neparfémovaný krém výborně promašťuje, ale zároveň se rychle vstřebává. Proto se hned zalíbil dceři. Její kůži promazáváme každý den ráno a večer, v případě obtíží ještě častěji. Je to nepříjemné a otravné, ale účinné... Nepříjemný pocit mastnoty jí vadí. U Medidermu si nestěžovala a ranní i večerní mazání probíhají ve větším klidu. Za nás Mediderm doporučujeme.“

Vyzkoušejte také šampon Mediderm s bílým ichtamolem na lupénku či dermatitidu ve vlasech a při mytí emulzi do sprchy či koncentrát do koupele! Mediderm poptávejte v lékárnách a na e-shopech. Sledujte nás na Instagramu  a Facebooku.

Reklama

Načítám