Hlavní obsah

Klubovou scénu rozzáří megastar Morillo!

Foto: pureprague.cz

Erick Morillo zremixoval hity Whitney HoustonFoto: pureprague.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacátého března dorazí do Prahy americká houseová legenda Erick Morillo jako hlavní host letošního druhého vydání klubové noci Pure. Jeden z nejžádanějších dýdžejů má na svém kontě remixy Whitney Houston nebo Basement Jaxx a také známý hit I Like To Move It.

Článek

Přestože je DJ Erick Morillo původem z Kolumbie, celé dětství strávil v USA, v New Jersey. S mixováním muziky začal už v 11 letech. Jako DJ hrál zpočátku jen v lokálních klubech, po čase se však vydal na vlastní producentskou dráhu.

Po několika spíše neúspěšných pokusech konečně proráží i v Evropě, a to s hitem I Like To Move It, kterým bourá hitparádové žebříčky v Nizozemsku, Velké Británii, Německu nebo Belgii.

V roce 2004 vydává své první autorské album s názvem My World. Spolupodílely se na něm další známé hvězdy jako Puff Daffy či Audio Bullys. V Erickově prvním videoklipu Break Down The Doors si dokonce zahrála i modelka Naomi Campbell.

Erick Morillo je jedním z nejžádanějších a nejpopulárnějších dýdžejů současnosti. Za měsíc zvládá až 30 vystoupení v různých koutech světa. Do Prahy se vrací po 10 letech. Kromě něj v klubové noci vystoupí ještě domácí Michael Burian a vycházející německá hvězda Jerome Isma-Ae.

Spolu s organizátory jsme pro vás navíc připravili soutěž o 6 vstupenek na akci. Soutěžit můžete zde. Přijďte se odvázat do nového prostoru SaSaZu v pražské Holešovické tržnici. Určitě to bude stát za to!

Foto: pureprague.cz

Erick Morillo je žádaným dýdžejemFoto: pureprague.cz

Pure Prague: Erick Morillo 20. března 2009 SaSaZu v pražské Holešovické tržnici www.pureprague.cz

Reklama

Načítám