Hlavní obsah

Kolegyně mi přebrala milence!

Foto: shutterstock.com

O kolegu má zájem více ženFoto: shutterstock.com

Reklama

Téma týdne: Sex na pracovišti. „Byla jsem už víc než rok sama, změnila jsem zaměstnání a přišlo nové sexuální vzplanutí. Bohužel moc dlouho netrvalo…,“ začíná vyprávět svůj příběh 26letá Ivana. Svou zpověď nám poslala na info@prozeny.cz a je jednou z horkých adeptek na odměnu 500 korun. Vyhrajte ji také!

Článek

Byla jsem ráda za novou práci. Slibovala nejen slušný výdělek vzhledem k tomu, že to bylo hned po vysoké, ale i ideální příležitost pro moji další kariéru. No a navíc, byla jsem už přes rok bez chlapa. Asi jsem šla trochu tomu „štěstíčku naproti“, protože hned první den v práci se mi připletl do cesty sexy kolega. I když, abych byla přesná, nebyl to vyloženě hezoun, ale měl dokonalé oči, nádherné ruce – takové ty s dlouhými oblými prsty. Ale pozor, ne, nebyla to láska na první pohled. Na takové věci já nejsem. Bylo ale mezi námi cítit napětí...

Slovo dalo slovo (znáte to, komunikace po pracovní síti může být až neuvěřitelně rychlá) a už po týdnu jsme měli rande. Tedy – oficiálně to bylo jen přátelské posezení, ale kdyby neměl zájem, tak se mnou nikam nejde, že… Bylo to takové zvláštní. Pohodové povídání, žádné dvojsmyslné narážky. Prostě nic. Jenže já jsem taková, že když mám pocit, že muž nemá zájem, tak začnu provokovat sama. A znáte chlapy – podáte prst a oni chtějí hned celou ruku. A já rok bez chlapa to mám vydržet? Podlehla jsem. A líbilo se mi to…

Zdálo se všechno naprosto skvělé. Žádné závazky, žádné povinnosti – jen jsme občas spolu strávili večer a ty noci si asi každá dovede představit. Já myslela, že to takhle může pár měsíců vydržet, ale to bych si nesměla jednou v práci zapomenout klíče od bytu.

Celá rozčilená jsem se vracela přes město a doufala, že v kanceláři ještě někdo bude. A byl! Jenže ne sám! Otevřela jsem dveře a viděla jen jeho odhalený zadek a záda a podpatky ve vzduchu, které patřily mojí kolegyni. Rozdávali si to přímo na mém stole. Hnus! A vedle nich moje klíče. Zakašlala jsem, přiběhla ke stolu, sebrala klíče a s uslzeným obličejem vyrazila pryč. Stalo se to před týdnem, ale pořád to nemůžu rozdýchat. Vzala jsem si dovolenou.

A teď – co dál? Mám opustit dobrou práci kvůli tomu, že jsem porušila pravidlo a začala si něco s kolegou? Dokážu ho ještě vídat na chodbě? Nebo mám šanci najít jinou práci? Vážně nevím.

Vaše zoufalá čtenářka

Zažily jste něco podobného? Užívaly jste si někdy zakázaný sex s kolegou? Nebo se vám vášeň na pracovišti krutě vymstila? Svěřte se nám na info@prozeny.cz a odměna 500 korun může být vaše!

Reklama

Související témata:

Načítám