Hlavní obsah

Beauty drinky Collavio Exclusive – dopřejte své pleti po letních měsících výjimečnou péči

Foto: Lovio s.r.o.

Foto: Lovio s.r.o.

Potřebuje vaše pokožka po horkém létu hloubkovou péči? Dopřejte jí mořský kolagen, který jí dodá opět přirozenou krásu. Jednoduché a efektivní řešení pro krásnou a zdravou pleť nabízí nové beauty drinky Collavio Exclusive, které jsou speciálně vyvinuté pro eliminaci stárnutí pleti, vlasů a nehtů.

Článek

Krásné letní teploty, sluneční paprsky, svěží vítr a voda. Léto je období, které si užíváme plnými doušky, ale co dělat s pletí na podzim? Mnoho žen si na pleti právě na podzim všímá nepříjemného pnutí, suchých šupinek a nevzhledných pigmentových skvrn. Ani vlasy nevypadají příliš dobře. Jsou matné, polámané, na dotek hrubé. Přibývající roky na kráse také moc nepřidávají. Dopřejte své pleti, vlasům a nehtům po létu vzpruhu, a to pravidelným užíváním doplňků stravy s mořským kolagenem.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio Exclusive Citrus mix. Jedná se o doplněk stravy Foto: Lovio s.r.o.

Co je mořský kolagen a jaký vliv má na pleť, vlasy a nehty?

Kolagen tvoří asi třetinu všech bílkovin v lidském těle. Díky němu je pleť pevná, elastická a dobře hydratovaná. Kolagen má také vliv na pohybový aparát. Pokud je kolagenu v těle nedostatek, pokožka začne být křehká a začínají se objevovat první bolesti kloubů. Bohužel po 25. roce věku schopnost vlastní produkce kolagenu začíná slábnout a už ve 40. roce si ho tělo přestává tvořit úplně. K jeho přirozenému snížení přispívá také špatný životní styl, kouření a dlouhodobé vystavování pokožky přímému slunci. A právě proto je vhodné užívat doplňky stravy s obsahem kolagenu.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio Exclusive Citrus mix. Jedná se o doplněk stravyFoto: Lovio s.r.o.

Collavio Exclusive citrus mix – nový beauty drink pro krásnou pleť

Beauty drink Collavio Exclusive byl vyvinut pro specifické potřeby stárnoucí pleti. Jeho základem je vysoká dávka mořského kolagenu, kyseliny hyaluronové, vitaminu C a dalších důležitých anti-age látek. Díky jemné citrusové chuti a především příznivým účinkům na pleť, vlasy, nehty a klouby se řadí k nejvyhledávanějším doplňkům stravy. Jedná se o produkt, který pochází z udržitelných rybolovů, bez obsahu lepku, laktózy a cukru.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio Exclusive Citrus mix. Jedná se o doplněk stravyFoto: Lovio s.r.o.

Buďte přirozeně krásná bez zásahu plastických chirurgů

Tajným klíčem ke krásné a zdravé pleti bez vrásek je dostatečné množství kolagenu v těle. S blížící se třicítkou je třeba myslet na první anti-age péči o pleť, ať už v podobě kosmetických produktů i vnitřní výživy. Collavio Exclusive s příchutí citrusů podpoří tvorbu kolagenu a bude důležitým antioxidantem pro vaše tělo. První výsledky užívání pocítíte již za 8 týdnů. Stačí si chutné drinky přimíchat do vody, můžete je však použít třeba i do oblíbeného smoothie nebo koktejlu.

Reklama

Související témata:

Načítám