Hlavní obsah

Kamenné koberce v interiéru spojují design a funkčnost

Foto: Báčabeton

Foto: Báčabeton

Kamenné koberce v exteriéru jsou s oblibou používané pro pokrytí chodníků, schodů, teras, bazénů. Věděli jste, že kamenné koberce se hodí i do interiéru? Vyznačují se dlouhodobou trvanlivostí, mají nadčasový design a jednoduše se aplikují. Kde všude se v interiéru uplatní? Inspirujte se.

Článek

Určitě to znáte. Špinavé mapy nebo odřená malba na schodišti se objevují „samy“. Nikdo je neudělá, a přece tam jsou. Aplikací kamenných koberců Marmowall na zeď na schodišti získáte dlouhotrvající a odolné řešení. Kamenné koberce Marmowall stačí aplikovat jednou za celou generaci. Žádné stopy po špinavých rukou. Žádná odřená omítka při přenášení nábytku. A to vše na dlouhá léta.

Foto: Báčabeton

Schodiště zůstane hezké na dlouhá léta. Už žádné časté malování. Vzor na zdi Bardiglio Chiaro, frakce 1–4 mmFoto: Báčabeton

Schody

Navíc schody můžete dokonale designově sladit se stěnou na schodišti. S obkladovými deskami od Báčabeton je pokrytí schodů snadné a rychlé. Objednáte si schodové desky a jednoduše je nalepíte na nášlapovou i svislou plochu. Nejrychlejší a nejjednodušší řešení na trhu. Schodiště zůstane hezké na dlouhá léta. Už žádné časté malování.

Nejjednodušší aplikace pro schody s použitím obkladových desekVideo: Báčebeton

Stěna v kuchyni

Přírodní vzhled kamínků se dokonale hodí pro zástěnu k pracovní desce. Pokud si vyberete melírované kamínky, žádné fleky a praskliny nebudou vidět. Pokud aplikujete Akrylátový plnič pórů Extra hard, stěna zůstane naprosto hladká bez pórů.

Na stěně u jídelního stolu a židlí můžete nechat vyniknout přírodní vzhled kamínků s reálným pocitem přírody na dotek. Stěnu z kamenných koberců Marmowall nepoškrábete ani židlí. Kamenné koberce Marmowall jsou moderní trendové a dlouhotrvající.

Foto: Báčabeton

Kuchyně se zástěnou z kamenných koberců, vzor Botticino frakce 1–4 mmFoto: Báčabeton

Obývací pokoj a chodba

Velmi moderní je část stěny v obýváku odlišit a opticky tak osvěžit a zvětšit prostor. Kamenné koberce mají přírodní vzhled, jsou příjemné na omak.

Jak upevníte konzoli na televizor na zeď z kamenných koberců? Jednoduše ji provrtáte.

Tak jako se vám nikdy neomrzí dívat se na promlouvající kamínky v moři, ani vaše stěna z kamenných koberců Marmowall vás nikdy neomrzí.

Foto: Báčabeton

Obývací pokoj se stěnou z kamenných koberců Grigio Cenere frakce 1–4 mmFoto: Báčabeton

Foto: Báčabeton

Dovedete si představit podlahu z kamenných koberců? Foto: Báčabeton

Koupelna

Báčabeton nabízí nepropustnou úpravu pro kamenné koberce Marmostone (na podlahy) a Marmowall (na stěny). Proto se ideálně hodí do koupelny a sprchového koutu.

Ani prasklá potrubí v koupelně nebo vytečená pračka není pro komplexní řešení Marmowall pro koupelny problém. Už žádné vytopení sousedů.

Stěnu a podlahu ve sprše si můžete barevně ucelit stejným vzorem. Pokud si naopak chcete povrch rozdělit, můžete si ze vzorů vytvořit různé geometrické tvary.

Foto: Báčabeton

Koupelna. Vzor na podlaze Botticino frakce 0,7–1,8 mm. Vzor na stěně ve sprše Giallo Siena 1–4 mmFoto: Báčabeton

Způsoby aplikace a cena

Báčabeton má v nabídce pro každý účel použití jednoduchý způsob aplikace, kterou zvládne každý domácí kutil. Chcete-li si nechat kamenný koberec položit odborníkem, kontakt na zaškoleného mistra vám doporučí na zákaznickém servisu.

Všechny typy vzorů, způsoby aplikace si jednoduše můžete vybrat na e-shopu. Do filtru si zadáte prostor, kde chcete koberec aplikovat, způsob aplikace. Zobrazí se vám všechny dostupné možnosti. Pokud si s něčím nevíte rady, obraťte se na zákaznický servis Báčabeton.

Foto: Báčebeton

Zobrazte si vzory kamenných koberců na podlaze nebo na zdi u vás doma. Uvidíte, jak prosvětlí či zvětší váš prostorFoto: Báčebeton

Reklama

Související témata:

Načítám