Hlavní obsah

Nebuďte otrokem své domácnosti - uklízejte chytře. Šetřete čas s robotickými vysavači

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Návštěva už pomalu klepe na dveře a vy stále nejste doma? Snad každý z nás to zná. Všichni sníme o dokonale uklizené domácnosti před nenadálou návštěvou, avšak vidina hodinových úklidů po náročném dni je pro většinu nepředstavitelná. Přenechte práci chytrým pomocníkům a dopřejte si čas pro sebe.

Článek

Vysávání už nemusí být vyčerpávající a zdlouhavé, ať už bydlíte v malém bytě, či v rodinném domě. Inteligentní robotičtí pomocníci, jež se nenápadně stávají nedílnou součástí většiny domácností, se postarají o čistotu vašich domovů, když zrovna nemáte chuť trávit čas úklidem, ale především i v době, kdy jste pryč. Skrze funkci chytrého propojení s mobilní aplikací tak navíc budete mít nad úklidem přehled kdykoli a odkudkoli.

Na trhu je nyní nepřeberné množství robotických vysavačů, které se pyšní svou jedinečností a rozmanitou škálou unikátních funkcí. Některé z řady vyčnívají nejen pro svou oblíbenost, funkčnost, ale především díky poměru ceny s výkonem, čímž uspokojí i toho nejnáročnějšího uživatele.

Neztrácejte čas zdlouhavým luxováním ani hledáním toho nejlepšího chytrého pomocníka na internetu, vybrali jsme pro vás 3 mistry ve svém oboru.

1) iRobot Roomba 974 WiFi - nic mě nezastaví

Robotický vysavač iRobot Roomba 974 zaujme už na první pohled svým znamenitým designem a stává se tak nejen dokonalým pomocníkem, ale zároveň i elegantní ozdobou celé domácnosti. Je vybaven nejzásadnější inovací v historii robotických vysavačů - čistícím systémem AeroForce, díky čemuž je jeho sací výkon až 5× vyšší. Vzhledem k vybavení novou baterií, dokáže vysát až 120 metrů čtverečních a s pomocí chytré mobilní aplikace jej můžete ovládat kdykoli a odkudkoli stisknutím pouhého tlačítka.

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Vyčistí všechny typy podlah a koberců, zdolá i plochy pod nábytkemFoto: ROBOT WORLD s.r.o.

2) Symbo LASERBOT 650 WiFi - mluvím česky

Přenechte úklid robotickému vysavači Symbo LASERBOT 650 WiFi, který vám ušetří ještě více času, neboť kromě vysávání zvládá i mopovat, svou práci odvede spolehlivě a rychle. Rozumět mu bude každý, neboť mluví česky. A kromě super výkonného motoru s dlouhou životností je vysavač doplněn o přesnou laserovou navigaci, kterou si mapuje prostor. Jeho trasa je tak vždy perfektně naplánovaná, aby byl úklid co nejefektivnější.

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Laserová navigace, která nezklame a zvládne naskenovat až 5 map Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

3) Roborock S7 MaxV Ultra - vyčistím se sám

Samočistící stanice Ultra-Dock posouvá robotický vysavač Roborock S7 MaxV Ultra na příčky, které uspokojí i nejnáročnější uživatele. Tato samočistící stanice slouží nejen k nabíjení vysavače, ale umí uskladnit i vysáté nečistoty do sáčku a doplnit vodu do nádržky na vysávání, čímž se z vysavače Roborock S7 MaxV stává dokonalý pomocník v domácnosti. Jeho rychlé nabíjení umožňuje vysavači dobít se o 30 % rychleji, čímž šetří i vaši peněženku.

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

S vysoce kvalitním infračerveným systémem a duální kamerou s rozpoznáním objektů vidí i ve tměFoto: ROBOT WORLD s.r.o.

Pokud stále váháte, zda jsou chytří pomocníci ideální právě pro vás, nechte si poradit s výběrem našimi specializovanými odborníky a nečekejte, až se váš starý vysavač rozbije. Pořiďte si už nyní jeden z chytrých robotických vysavačů za skvělé Black Friday předvánoční ceny na www.roboticky-vysavac.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám