Hlavní obsah

Podzim je tu. Nedejte chřipkovým stavům šanci!

Foto: pexels.com

Imunitní systém je potřeba s příchodem chladných měsíců posílitFoto: pexels.com

Deštivé dny a chladné počasí už naplno udeřily. Společně s nimi narostl v populaci i výskyt onemocnění, která jsou pro období chladných měsíců typická. Chcete, aby váš organismus ustál s příchodem podzimu zatěžkávací zkoušku? A neschvátila ho horečka, bolesti hlavy či svalů a s nemocí spojená únava?

Článek

Chřipkové stavy umí organismus potrápit a zkomplikovat chod celé domácnosti. Proto by se prevence v podzimním období měla týkat každého bez rozdílu věku. Organismus můžete posílit správnou životosprávou, která je založená na zdravé stravě bohaté na živiny a antioxidanty. Vhodné je střídmě přistupovat k alkoholu, vynechat kouření a dopřát si dostatečný pravidelný odpočinek.

Obranyschopnosti prospívá také pohyb na čerstvém vzduchu, který navíc pomůže do těla uvolnit endorfiny. Pokud jste ve stresu, snažte se ho pravidelně odbourávat. Právě dlouhodobé vypětí se totiž na zdravotním stavu umí podepsat. Relaxujte, pečujte o sebe a snažte se o to, aby byl váš pohled na svět co nejvíc pozitivní.

Prevence a podpora organismuVideo: Boiron

Výborným pomocníkem je homeopatie

Vhodnou variantu prevence představují homeopatické léky. Jejich užívání má řadu výhod. Jsou bez omezení věku, bez známých nežádoucích účinků a mohou se kombinovat s jinými léky či doplňky stravy. Vhodné jsou pro malé děti, pro těhotné a kojící ženy i pro seniory, kteří většinou užívají více léků současně a ocení, že se homeopatika navzájem s jinými léky či doplňky stravy neovlivňují.

Homeopatický léčivý přípravek Oscillococcinum je určen jak k prevenci, tak k léčbě chřipkových stavů. Léková forma v podobě granulí v jednodávkových obalech je praktická a snadno se vejde do kabelky a můžete ji tak mít všude s sebou.

Foto: Boiron

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Oscillococcinum® je homeopatický léčivý přípravek k vnitřnímu užití, užívaný tradičně v homeopatii k prevenci a léčbě chřipkových stavů. Obsahuje Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 KFoto: Boiron

Související témata:

Načítám