Hlavní obsah

Spolehlivě a bez starostí. S opravami v domácnosti vám pomůže Dumeto

Foto: Pixabay.com

Konstrukce i opravyFoto: Pixabay.com

Doma už měsíc překáží nepřivrtaná polička, kohoutek stále prokapává a prasklou žárovku pořád nikdo nevyměnil. Pro hodinového manžela je to denní chléb. Jak a kde ho ale sehnat? Kolik telefonátu bude potřeba udělat? Co to bude stát? Kladli jsme si stejné otázky a odpovědi se nám moc nelíbily.

Článek

Kolik řemeslníků musíte obvolat, než to někdo zvedne a ve spěchu vám všechno potvrdí? A při dalším telefonátu zase řekne, že vlastně nemá čas a má práce až nad hlavu. Proto jsme přišli se službou Dumeto, díky které se už podobnými problémy zabývat nemusíte. Tohle všechno zařídíme za vás a ještě něco navíc.

„Dlouho jsem rozbité věci v domě ignorovala. Žiju sama a necítím se natolik zručná, abych se do toho pustila, a tak jsem hledala na internetu,“ svěřila se Jana. „Manželů na hodinu je na internetu spousta, ale já na hledání ověřených řemeslníků neměla zrovna čas, a tak jsem se obrátila na Dumeto,“ popisuje svou zkušenost Jana.

Foto: Pixabay.com

Opravy všeho druhuFoto: Pixabay.com

Elektrikářské, instalatérské práce i výmalba vyžadují určitou zručnost a odbornost. Spoustu věcí si doma dokážeme udělat sami. Pokud si ovšem někdo řekne, že přespáruje koupelnu, tak to nemusí vždy dopadnout dobře. Může se začít odlepovat obložení a zatékat za silikon, kde se následně začnou tvořit plísně. Problém je pak větší a vyžaduje více prostředků na jeho odstranění.

Stačí se rozhlédnout a určitě naleznete nějaký dlouho odkládaný problém, který ne a ne vyřešit. Řemeslníci jsou ve většině případů schopni kromě elektřiny rovnou nainstalovat vodovodní baterii, opravit kliku u dveří a nebo seštelovat netěsnící okno. Univerzalita je velkou výhodou.

„Řemeslník z Dumeto.cz mi zadělal díry ve zdi po obrázcích, zavěsil police a vyměnil rozbité kachličky, které dle fotografie sehnal a přinesl s sebou. Během jednoho dne tak stihl všechno,“ potvrzuje Jana.

Tak jednoduše, jako si objednáte domů jídlo, tak jednoduché je to s Dumeto. Stačí odeslat popis včetně fotografií a osobní zástupce se postará o zbytek. Cílem je, aby vaše problémy byly vyřešeny, ne odloženy.

Foto: Pixabay.com

Elektrikářské práceFoto: Pixabay.com

A kolik to stojí?

Vždy záleží na konkrétním případu. Nezávazná cenová nabídka se zasílá hned, jakmile má Dumeto všechny potřebné informace. Navíc vám rovnou započítává i materiál, takže cenu znáte vždy předem a nemusíte se bát dalších překvapení.

Takhle se na službu obrátil i Jan. Jeho problém spočíval v nutnosti posunout vypínač o pouhé tři centimetry kvůli instalaci nového obkladu. Šlo o úpravu kabeláže, sekání do zdí a její následné opravu. Cena byla 3 070 Kč s DPH. „Byla to perfektní domluva,“ výstižně se po zkušenosti vyjádřil Jan.

Dumeto také garantuje záruku na odvedenou práci. Pokud byste přeci jenom měli pocit, že práce není odvedená tak, jak bylo domluveno, stačí kontaktovat vám přiděleného zástupce za Dumeto, který za vás tyto nepříjemnosti vyřeší k vaší spokojenosti.

Více informací naleznete zde.

Související témata:

Načítám