Hlavní obsah

Zimní dovolená v srdci hor na Dolní Moravě

Foto: Horský resort Dolní Morava

Mrazivé zážitky si užije celá rodinaFoto: Horský resort Dolní Morava

Když zima, tak na Dolní Moravě. Souhra nabídky 10 km sjezdovek, zážitků i služeb dělá Horský resort Dolní Morava jedinečným. Přijeďte do Wellness hotelu Vista – do moderního horského lyžařského střediska na Dolní Moravě – a užijte si skvělé lyžování.

Článek

Své oblíbené sjezdovky si tu najde každý. Dopřejete si tu ostřejší profily, pohodové rodinné tratě i nekončící zábavu ve FUN zóně s nejlepší crossovou tratí v Česku, snowparkem nebo fun trailem s mnoha klopenkami a sněhovými tunely. Sestava 8 restaurací a barů na sjezdovkách vám dopřeje osvěžení i odpočinek, kdykoliv to budete potřebovat. Zážitky si zde užijete od rána do večera. A navíc děti do 6 let lyžují zcela zdarma!

Foto: Wellness hotel Vista

Užijte si pohodovou zimní dovolenou s celou rodinou či přáteliFoto: Wellness hotel Vista

Wellness hotel Vista – ráj pro zimní dovolenou přímo na sjezdovce

Wellness hotel Vista je vysněným místem každé rodiny, která touží po pestrém vyžití, skvělém lyžování i hodnotně stráveném času spolu se svou rodinou. To všechno totiž Vista má.

Foto: Horský resort Dolní Morava

Wellness hotel Vista se nachází přímo u sjezdovky Foto: Horský resort Dolní Morava

Těžko byste v Česku hledali atraktivnější rodinný hotel, kde najdete vše, co pro svou dovolenou s menšími i většími dětmi potřebujete – od skvělého umístění přímo na sjezdovce až po vyhřáté wellness s pestrou nabídkou procedur. Každý si svůj pobyt užije na maximum.

Horský resort Dolní MoravaVideo: Horský resort Dolní Morava

Blízko k zážitkům

Na Dolní Moravě si ustelete přímo pod sjezdovkami v bezprostřední blízkosti všech neopomenutelných zážitků. Zázemí čtyřhvězdičkového Wellness hotelu Vista bude tím nejlepším odrazovým můstkem pro skvěle strávený den na horách. Rozjet se můžete do všech světových stran. Touhu po bezkonkurenční zábavě naplní mrazivá jízda na Mamutí horské dráze v délce 3 kilometry a na bobové dráze U Slona, svižná večerní jízda na sáňkařské dráze v délce 2 kilometry nebo nebeská procházka po Sky Bridge 721 a Stezce v oblacích s neopakovatelným zimním kouzlem.

Foto: Horský resort Dolní Morava

Zasněžený visutý most Sky Bridge 721 vás okouzlí panoramatickými výhledy do mrazivé krajinyFoto: Horský resort Dolní Morava

Radost z hor

Nevšední zimní zážitky v Horském resortu Dolní Morava, za kterými stojí za to vyrazit na hory. Novinkou letošní sezony je Ski&Sky balíček, který obsahuje celodenní skipas se vstupem na nejdelší visutý most na světe Sky Bridge 721. Z lyží tak vyrazíte přímo za adrenalinovým zážitkem, který nikde jinde nenajdete.

Foto: Horský resort Dolní Morava

První lyžařské začátky si děti osvojí v lyžařské školičce Foto: Horský resort Dolní Morava

Pro malé lyžaře je k dispozici lyžařská školička, kde se o děti postarají proškolení instruktoři. Školička se nachází jen pár kroků od hotelu.

Reklama

Související témata:

Načítám