Hlavní obsah

Konečně bez celulitidy

Reklama

Tělo se v současné době stále více stává prostředkem seberealizace. Moderní životní styl diktuje krásné mladé tělo. Péči na sobě za vás nikdo nevykoná. Ale jsou techniky, které vám práci ulehčí a usnadní. Právě High Care Centrum nabízí komplexní program pro krásné, pevné a stále mladé tělo bez známek celulitidy.

Článek

Boj s celulitidou není marný

Celulitida je jev moderní doby a v podstatě neexistuje žena, která by se s ďolíčky na svých stehnech nepotýkala. Ani muži nejsou výjimkou. Speciální systém celotělové péče High Care Centra je založený na několika velmi převratných přístrojových technikách, které s celulitidou úspěšně bojují.

Způsoby a strategie pro zredukování celulitidy

Odstranění celulitidy bez chirurgického zákroku, to je ideologie High Care Centra. Předpokladem krásné hladké pružné pokožky bez celulitidy, je důkladné pročištění lymfatického systému a odvedení odpadních látek z těla ven. Základem je lymfatická drenáž, která se provádí trojím způsobem: pomocí masáže tlakovými vlnami, unikátním kompresním zábalem a inovativní technikou podtlaku.

Nejprve se pročistí a zprůchodní nedostatečně fungující lymfatický systém. Následně probíhá štěpení tukových buněk na problematických místech a odvod zplodin metabolismu z těchto partií zprůchodněným lymfatickým systémem. Na závěr se zpevní podkožní vazivo, které je nezbytně nutné pro správné fungování lymfatického systému.

Jedinečná síla ultrazvuku pro zpevnění vaziva a redukci tukových buněk a celulitidy

Špičkové přístroje jsou nezbytností

High Care Centra jsou vybavena špičkovou technikou. Vacustyler (podtlakové zařízení pro dolní část těla) je využíván i kosmonauty ve vesmíru, dokonale zprůchodní lymfatický systém, působí i jako prevence proti křečovým žilám. Sono care využívá hluboké tepelné účinky, které zvýší matabolismus tuků (rozpad tukových buněk) a podtlaková masáž dokonale zpevní tkáň. Ultrazvuk, pilíř neinvazivní metody, zpevňuje do hloubky ochablou tkáň, redukuje strie, nabourává tukové buňky.

Poznej nepřítele a zlikviduj ho

Nezbytným krokem k odbourání celulitidy je rozštěpení zapouzdřených tukových buněk pomocí přístroje SPM Digital (Vacu-pressu). Toto „spalování" se provádí dvěma technikami jednak pulzním vakuem, štěpící proces je zde zaručen kombinací mechanického tlaku a přísunu kyslíku přímo do buněk. Na rozklad houževnatého tuku se využívá Bodystar jemný stimulační proud elektrolipolýzy.

Rozštěpení zapouzdřených buněk, přístrojem SPM, je prvním krokem k likvidaci celulitidy

Speciální program jen pro vás

Doplňkovou procedurou pro péči o tělo je inhalace aktivní formy kyslíku, jenž výrazně urychluje látkovou výměnu a zvyšuje tak energetický výdej organismu. Různost a skladba procedur dle individuální problematiky jsou zárukou úspěchu a vynikajících výsledků hladké kůže bez celulitidy. Důležitou roli v péči o vás, hraje lidský faktor a právě v HCC je profesionálně vyškolený tým, který dosahuje skvělých a viditelných výsledků, zároveň garantuje zdravotní nezávadnost a bezpečnost všech používaných technik. Vstřícný přístup personálu ke klientům, přijatelná cena a příjemné prostředí vás dostanou do naprosté harmonie.

Zdraví a krása jsou hodnoty, kterými se musí obdarovat každý sám. My vás můžeme jenom nasměrovat. Udělejte něco pro své zdraví a krása se dostaví sama. A ten pocit stojí za všechny hmotné dárky.

Více informací najdete na www.high-care.cz.

Reklama

Načítám