Hlavní obsah

Konečně doma

Reklama

Domov nejsou jen stěny, mezi nimiž jíte a spíte. Je to místo, kde se cítíte bezpečně. Místo, po kterém se vám stýská, když jste pryč. Domov by měl váš život obohacovat a zjednodušovat.

Článek

Skanska Reality si uvědomuje, že koupě nového domova je zásadním rozhodnutím, a proto věnuje vytváření nových bytových projektů potřebnou péči. Každá jednotlivost vychází z důkladné znalosti životního stylu klientů a jejich zkušeností. Trávíte rádi víkendy na kole se svým čtyřnohým přítelem? A to nejen, když je venku hezky, ale i když prší a je bláto? V bytových projektech Skanska Reality, které se nacházejí v blízkosti cyklostezky, máte k dispozici praktickou myčku se sprchou na kola, kočárky a psy.

V projektech od Skanska má svou koupelnu i váš čtyřnohý přítel

Dobré dispozice s dostatkem úložných prostor

Všechny nové domovy jsou pečlivě naplánovány tak, aby vyhovovaly vašim každodenním potřebám. To znamená, že mají například důkladně promyšlené půdorysy, aby bylo hračkou je zařídit. Je v nich dostatek úložných prostor pro všechny věci, bez kterých se neobejdete. Balkony jsou dostatečně velké na to, abyste na nich mohli v létě pohodlně posnídat anebo večer posedět u skleničky vína s přáteli.

Balkony jsou dostatečně velké na to, abyste na nich mohli v létě pohodlně posnídat

Soulad mezi novými bytovými domy a jejich okolím

Udržitelnost je pro Skanska Reality celosvětově velkým tématem. Proto klade důraz na šetrné využívání přírodních zdrojů při výstavbě nových bytových domů a používání chytrých řešení snižujících náklady na energie. Dbá také na to, aby nové projekty vznikaly v souladu s okolím, v němž vyrůstají. Například na místě, kde probíhá výstavba projektu U cukrovaru, dlouhodobě hnízdí kolonie zvláště chráněného ptáka Rorýse obecného. Developer na to myslel už při projektování, a v nejvyšších patrech budov proto umístí hnízdní boxy.

V nejvyšších patrech bytového domu U cukrovaru budou hnízda pro Rorýse obecného

Spokojený život vás i vašich dětí

Domov není jen váš nový byt, ale také místo, kde můžete žít takový život, jaký chcete. Pokud máte malé děti, je pro vás důležité, aby si měly kde hrát. Proto Skanska Reality staví dětská a sportovní hřiště, na kterých se zabaví nejen vaše děti, ale i vy.

U většiny projektů je počítáno s praktickým dětským hřištěm

Skanska Reality najdete všude tam, kde je barevný domeček Homes by Skanska. Více informací o projektech na www.skanska.cz/reality.

Reklama

Načítám