Hlavní obsah

Kosmeceutická bioklinika do kabelky!

Reklama

Trápí vás zarudnutí pleti,akné v dospělosti, tmavé skvrny nebo na povolená pleť? Přichází pomoc na nejvyšší úrovni, kosmeceutika, která spojuje kosmetiku s vědeckými poznatky estetické medicíny.

Článek

Kosmeceutika, jejíž jméno je spojením slov „cosmetics“ a „pharmaceuticals,“ vznikla, aby pomohla vaší pleti, která každý den velmi trpí. Škodí jí stres, znečištění, přemíra slunce a mnoho dalších vlivů. Pleť je navíc první linií obrany vašeho těla, která reaguje na škodlivé vnější vlivy vysíláním signálů, jež nastartují regenerační a obranné procesy. Pokud je však důsledkem vnějších vlivů bio-obrana pleti porušena, ztrácí se i její přirozená schopnost ochrany a regenerace. To vše vede k tzv. fotostárnutí pleti a dalším běžným problémům pleti, které všichni dobře známe.

Vědci ze švédské kosmetické společnosti Oriflame si ale řekli: „Proč neposkytnout i takovým běžným problémům vysoce odbornou klinickou pomoc obsaženou v jednom krému?“ Dlouholetý výzkum vědeckého týmu z laboratoře Oriflame pod vedením výzkumného ředitele Dr. Alaina Mavona poté odhalil nové možnosti řešení konkrétních problémů pleti pomocí převratného spojení kosmetiky a estetické medicíny. Vznikla tak kosmeceutická řada Bioclinic od Oriflame.

Ta pomocí převratné technologie Cell-InnovTM řeší konkrétní problémy na buněčné úrovni, přímo ve vaší pleti, dodáním potřebných látek přesně tam, kde je vaše pleť potřebuje k obnovení své bioobrany.

Podlehněte nové řadě kosmetiky!

Za technologií Cell-InnovTM se skrývá několik aktivních složek. Patří mezi ně čistý retinol, neboli vitamín A, který je velmi účinný proti stárnutí, zrychluje regeneraci buněk a podporuje tvorbu kolagenu v kůži. Další důležitou součástí technologie je kyselina hyaluronová, jako základní stavební prvek kůže, jež působí jako magnet vody a posiluje přirozenou hydrataci pleti. Vědci z Oriflame navíc objevili, že má vliv na smršťovací schopnost fibroblastů a tím přispívá k vypínání pleti.

Třetí zásadní složkou technologie Cell-InnovTM je unikátní stahující peptid, který napodobuje životní funkce kožních buněk pro zlepšení hustoty pleti. Tento peptid stimuluje fibroblasty k produkci kolagenu, což posiluje stahující schopnosti kůže.

Kosmeceutickou řadu Bioclinic nyní doplňuje absolutní novinka, noční zesvětlující krém Fade Away Active Essence Night, který na buněčné úrovni redukuje pigmentaci a vyrovnává tón pleti pomocí komplexu Tone DownTM. Základním obsahem komplexu je dioická kyselina pro zesvětlení pleti a šťovík západní, jež omezuje tvorbu melaninu. Vaše optické omlazení pak zajišťují přítomné flavonoidy. Po 8 týdnech používání jsou tmavé skvrny na pleti viditelně světlejší.

Takže, proč si nedat do kabelky péči o pleť, kterou využívají třeba americké filmové hvězdy v estetických klinikách?

Pro informaci o nákupu kosmetické řady Bioclinic navštivte www.oriflame.cz

Reklama

Související témata:

Načítám