Hlavní obsah

Krása, zdraví, nové sebevědomí...?

Reklama

Jaký dárek si přát k Vánocům od manžela či přítele? Nebo co pro maminku, kamarádku či kolegyni? Víme, co si ženy přejí. Už žádné kosmetické balíčky ze supermarketu letos pod stromečkem!

Článek

Snad každá žena už přemýšlela o tom, že by na sobě něco změnila či trochu vylepšila. Vždyť podle průzkumu jen pouhá 2 % žen (oproti 13 % mužů) je spokojeno se svým vzhledem a více než třetina českých žen vážně zvažuje zákrok specialisty estetické medicíny. Nejčastěji nejsou spokojené se svým bříškem, hýžděmi a stehny. Čtvrtina žen pak touží po novém poprsí a po omlazení či liftingu, který by jim vyhladil vrásky.

Proměna na Klinice Yes Visage

V poslední době je velký zájem o nejrůznější dárkové poukazy. Proto není divu, že čtyřiadvacátého prosince rozbalí leckterá žena poukaz na krásu, nové sebevědomí. „Tyto poukazy pořizují nejčastěji muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, mnohem častěji si však žena o tento dárek muži sama řekne a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzuje primářka MUDr. Monika Kavková z Kliniky Yes Visage, která je největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás.

Proměna na Klinice Yes Visage

Ovšem nejen partneři. Velice často tyto poukazy kupují také děti svým rodičům. „Maminka potřebuje operaci víček, rodina se složí a koupí poukaz,“ doplňuje plastický chirurg MUDr. Martin Molitor. Kliniky plastické chirurgie mívají před a po Vánocích napilno. Mnoho klientů a klientek využívá právě volný čas v období svátků na rekonvalescenci po operacích. Dá se říct, že zákroky plastického chirurga jako facelift, úprava prsou nebo třeba korekce víček jsou pak dárkem na celý život.

Proměna na Klinice Yes Visage

Nejčastěji ovšem ženy pod stromečkem nacházejí poukazy na menší zákroky, jako jsou vyhlazení vrásek, aplikace omlazující plazmy či výplní, drobný niťový lifting nebo moderní šetrná liposukce. „Častěji než na konkrétní proceduru kupují klienti poukázku se stanovenou finanční částkou k využití na cokoli. Z více než 300 služeb si pak třeba u nás na Klinice Yes Visage vybere opravdu každá žena. Takovou dárkovou poukázkou získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až třeba po zákroky našich špičkových plastických chirurgů. Zda tedy mladší tvář bez vrásek nebo třeba jen příspěvek na nová prsa či liposukci, to už si obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka kliniky.

Proměna na Klinice Yes Visage

Je to právě Klinika Yes Visage která se těší také velké oblibě mezi klientkami z řad známých osobností. I proto mnoho žen svěří svoji krásu do rukou stejných odborníků, kterým věří i Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Marta Jandová, Veronika Freimanová, Kateřina Brožová, Tereza Kerndlová, Iva Kubelková a mnoho dalších. A nejen žen, mezi klienty kliniky například patří Michal David, Petr Kotvald nebo Martin Maxa.

Tip pro vás:

Letos jsou Vánoce na Klinice Yes Visage dvojnásobné. Ke každému zakoupenému dárkovému poukazu nadělují navíc jako vánoční bonus další poukázku v hodnotě až 10 000 Kč. Tento poukaz tak může kupující využít pro sebe nebo opět jako dárek pro někoho z blízkých. Více o speciální nabídce na www.yesvisage.cz.

Pro inspiraci jsme zjistili, jaké jsou nejžádanější zákroky v největší klinice estetické medicíny a plastické chirurgie u nás:

Laserová liposukce SlimLipo

Nejmodernější a nejšetrnější liposukce současné estetické medicíny. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a nevyžaduje dlouhé zotavování. Hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku. Řeší bříško, boky, záda, stehna, stejně jako třeba paže či podbradek. Více o laserové liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Proměna na Klinice Yes Visage

Omlazení Yes Lifting – facelift nitěmi

Yes Lifting je šetrná technika vypnutí kůže, která „zavěsí a upevní“ tvář zpět do jasných a mladistvých kontur a zpomaluje fyziologické změny poklesu tkání tváře a krku způsobené stárnutím. Vše je řešeno jen vpichy speciální kanylou, tedy bez nutnosti použití skalpelu. Více o liftingu obličeje na www.yesvisage.cz/yes-lifting.

Proměna na Klinice Yes Visage

Profesionální estetická dermatologie

Profesionální estetická dermatologie umí pomocí moderních laserů, kvalitních výplní na bázi kyseliny hyaluronové, plazmaliftingu, moderních niťových technik, případně zkušenou aplikací botulotoxinu řešit většinu problematických míst ve tváři. Více o dermatologii na www.yesvisage.cz.

Proměna na Klinice Yes Visage

Korekce očních víček

Padající víčka a váčky pod očima jsou častý problém. Klinika Yes Visage s úspěchem využívá nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček v mnohem kratším časovém intervalu a s omezením viditelných jizev. Minimalizují se otoky či podlitiny a výrazně se zkracuje doba hojení. Více o korekci očních víček na www.yesvisage.cz/vicka.

Proměna na Klinice Yes Visage

Plastika prsou – zvětšení, zmenšení, modelace

Zkušení plastičtí chirurgové Kliniky Yes Visage využívají moderní postupy, které jsou nejen maximálně šetrné a bezpečné, ale zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev. Výsledným efektem je taková změna, která působí velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoli stop po chirurgickém zákroku. Více o plastických operacích prsou na www.yesvisage.cz/prsa.

Proměna na Klinice Yes Visage

Plastika břicha – abdominoplastika

Abdominoplastika či miniabdominoplastika dává bříšku zpět pevný tvar a napravuje nepříznivé změny v této oblasti, jako jsou kožní nadbytky, povolená, povislá kůži či povolené rozestoupené břišní svaly, které nejčastěji vznikají po porodu nebo rychlé redukci váhy. Lze ji také úspěšně kombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastiku. Více o plastických operacích břicha na www.yesvisage.cz/abdominoplastika.

Proměna na Klinice Yes Visage

Moderní plastická chirurgie

Klinika Yes Visage nabízí špičkovou technologii a plně vybavené zázemí současné moderní kliniky plastické chirurgie s plným rozsahem plasticko-chirurgických zákroků se specializací na estetickou a rekonstrukční chirurgii. Operační výkony zde zajišťují mezinárodně uznávaní specialisté a přední plastičtí chirurgové s léty praxe u nás i v zahraničí. Více o moderní plastické chirurgii na www.yesvisage.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám