Hlavní obsah

Laserem k dokonalosti

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

K dokonalosti pomůže laserFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zrcadlo je vaším úhlavním nepřítelem a nálada permanentně na bodu mrazu? Nespokojenost sama se sebou vaší pleti rozhodně nepřidá. Nepřemýšlejte hned o sebevraždě a vyzkoušejte laser!

Článek

Partie těla vystavené rozmarům počasí nejrychleji stárnou. Obličej, krk, dekolt, ruce... A právě zima je ideální období pro laserové zákroky. Nechte si projít hlavou, co vás na vašem vzhledu dlouho trápí, a zkuste si vybrat odpovídající laserové ošetření.

Rejuvenace pro rozzáření pleti

Povadlá, šedavá pleť, první vrásky a celková „popelavost"? O pár let zpátky vás může posunout rejuvenace neboli omlazení pleti. Laserový paprsek prohřívá kolagenová a elastická vlákna v nejhlubších vrstvách kůže, která se napíná a zpevňuje. Příznivý vliv má na rozšířené póry, žilky, jizvy po akné a pigmentové skvrny. U laseru není potřeba anestezie, někdy se používá znecitlivující mast. Pleť je po zákroku lehce zarudlá a může se trochu olupovat. Efekt zaznamenáte už po třech návštěvách.

Kam? Esthé - klinika estetické medicíny, Na Příkopě 17, Praha 1, tel.: 224 423 151, 224 423 152, www.esthe-laser.cz

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Proti vráskám se dá bojovatFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Laserová gelová maska pro vláčnost pleti

Tato metoda představuje chytré spojení laseru a hydratačního gelu, kdy vzniká mikroskleníkový efekt, při kterém se povrchové vrstvy tkáně prohřívají a zrychluje se metabolismus buněk. Hojí se drobné ranky a pleť regeneruje. Maska navíc snižuje svalové napětí pleti, které způsobuje tvorbu hlubokých vrásek. Pro intenzivní kúru je nutné absolvovat čtyři až pět ošetření za měsíc a potom jedno za měsíc v rámci udržovací terapie.

Kam? LaserPlastic, Platnéřská 11, Praha 1, tel.: 224 210 224, www.laserplastic.cz

Biostimulace pro odstranění jizev

Laserová biostimulace se provádí polovodičovým laserem. Zlepšuje hojení čerstvých ran a jizev, umí vyléčit opary i zamezit ložiskovému vypadávání vlasů. Opakovaný proces dlouhodobě zvyšuje prokrvení a obranyschopnost kůže. Laserovou aplikaci je nutné opakovat pět- až desetkrát podle míry poškození pleti.

Kam? Laserové centrum Anděl, Karla Engliše 3221, Praha 5, tel.: 222 230 320, www.lcandel.cz

Laserová depilace pro odstranění chloupků

Toto ošetření má dlouhodobý a u někoho dokonce trvalý efekt. A čím tmavší chloupky máte, tím lépe. Pigmentovaný chlup totiž absorbuje paprsek a převede ho do kořínku, který tím zlikviduje. Ideální je dva dny před zákrokem oholit chloupky žiletkou. Po prvních ošetřeních dojde ke zpomalení růstu chloupku, pak k jeho ztenčení až k úplnému odstranění.

Kam? Laser Esthetic, Washingtonova 17, Praha 1, tel.: 221 666 142, www.laseresthetic.cz

Reklama

Načítám