Hlavní obsah

Léto bez starostí: Pořiďte si robotickou sekačku!

Foto: www.robotworld.cz

Robotická sekačka vám ušetří několik hodin volného času týdně. Věnujte je rodině nebo odpočinku s dobrou knihou.Foto: www.robotworld.cz

Co kdybyste dnes poslala manžela uvařit večeři, zatímco vy budete sekat trávu? Nemluvíme o vláčení těžké sekačky. Řeč je o robotické sekačce. Seká totiž sama.

Článek

S příchodem léta začíná majitelům trávníků ne příliš oblíbená rutina. Sekání trávy. Zabírá volný čas a obtěžuje námahou a hlukem. Přenechte tuto činnost robotovi. Přesněji řečeno robotické sekačce.

Foto: www.robotworld.cz

Trávník každý den zastřižený robotickou sekačkou je hustější a vitálnější. Svědčí mu pravidelné zkracování i mulčování malými kousky trávy.Foto: www.robotworld.cz

Jaké jsou výhody robotické sekačky?

Ušetří několik hodin týdně strávených sekáním a likvidací posekané trávy. Odsečené kousky trávy jsou malé a zapadají do trávníku. Ani je nepostřehnete. Ovládaní robotické sekačky není žádná věda. Stačí nastavit týdenní plán a o víc se nemusíte starat. Sekačka sama vyjede, poseká plochu, kterou při první instalaci technik vytyčí a zase se vrátí k nabití.

Robotická sekačka seče ideálně každý den a udržuje tak trávník ve stejné délce. Vždy upravený. Pravidelným zastřihováním vytváří krásný a zdravý zelený koberec bez nevítaného plevelu. Každodenní zastřihování trávníku svědčí. Navíc mulčuje trávník malými kousky trávy, které se rychle rozkládají a doplňují půdě potřebné živiny.

Sekání zahrady zabere v období od dubna do října jednomu členu domácnosti průměrně 3-4 hodiny týdně, podle velikosti zahrady. Pokud máte velkou travnatou plochu, tato investice se vám rozhodně vyplatí.

Foto: www.robotworld.cz

Robotická sekačka Robomow RS 615 je vítězem dTestu v roce 2017.Foto: www.robotworld.cz

Robomow RS 615 

  • Poradí si s travnatou plochou o velikosti do 1600 m². -
  • Poseká rychleji díky šířce sečení 56 cm. -
  • Je zabezpečená proti krádeži PIN kódem a alarmem. -
  • Vyjede i svah se sklonem do 20 stupňů. -
  • Aplikace pro chytré telefony umožňuje upravit týdenní plán podle potřeby. -

Nebuďte otrokem svojí zahrady. Užívejte si ji! Pořiďte si robotickou sekačku. Odborníci z firmy robotworld.cz vám poradí, která je vhodná právě pro vaši zahradu.

Robotická sekačka už není pouze luxus pro vyvolené. Na menší zahrady do 200 m² lze pořídit model Robomow RX20 U za 16 990 Kč

Reklama

Načítám