Hlavní obsah

Léto se blíží. Jaké ručníky a osušky budete potřebovat?

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez ručníku a osušky se na pláži zkrátka neobejdete. Nechte se inspirovat našimi tipy, podle čeho vybírat!

Článek

Letní sezona je již na spadnutí a řada z nás v těchto dnech shání letní plážovou výbavu, jejímž základem je samozřejmě ručník a osuška. Výběr však nebývá jednoduchý, a to nejen kvůli designu. Důležité jsou také parametry, které daný produkt nabízí. Základem by měla být dobrá absorpce vody a také odolnost vůči mechanickému poškození. Z tohoto důvodu věnujte pozornost ručníkům a osuškám s gramáží 450 g/m² a výše. Taková hodnota již zmiňované vlastnosti přímo zaručuje.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Bambusový ručník CATANIA – tmavě šedáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Snadná eliminace bakterií

Ať už na pláži nebo při sportu potřebujete odolné a kvalitní ručníky a osušky. Jejich přenášení však často způsobuje zápach způsobený množením bakterií v látce. I na to však existuje jednoduché řešení v podobě bambusových ručníků nebo osušek s antibakteriálním povrchem. Ten zabrání šíření nežádoucích organismů a plísní, a navíc dokáže pojmout až čtyřikrát více vlhkosti než bavlna!

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Froté osuška KIRA – vanilkováFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Dětské osušky s pohádkovými motivy

Děti jsou otevřené a kreativní bytosti, a tak milují mít své oblíbence stále nablízku. To je samozřejmě možné i v případě dětských osušek s motivy pohádkových nebo seriálových postav. Ty jsou vždy vyrobeny ze 100% bavlny a mají velmi jemný povrch, který se hodí pro dětskou pokožku. A co teď nejvíc letí? Spiderman, Auta, Ledové království, Tlapková patrola nebo Mimoni. Motivů je spousta, stačí vybrat ten, který je vašemu dítku nejbližší.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Dětská osuška LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ – VLOČKYFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Vsaďte na renomované prodejce

Bytový textil je vhodné vždy nakupovat u specializovaných prodejců, kteří jsou schopni nabídnout kvalitní zboží i relevantní informace. Jedním z nich je internetový obchod RodinneBaleni.cz, který je předním prodejcem bytového textilu na českém trhu a v jeho sortimentu najdete lůžkoviny, bytový textil a další potřeby pro domácnost.

Načítám