Hlavní obsah

Léto v londýnském stylu? V módě Halens!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sháníte módní inspiraci na léto? Zabruste do jedné z nejstylovějších evropských metropolí – Londýna. A ne, letenku potřebovat nebudete. Módu v londýnském stylu objevíte v kolekci značky Halens.

Článek

Londýn patří vedle Paříže, Milána a New Yorku k městům, ve kterých probíhají ty nejdůležitější týdny módy. Londýn znamená kreativita, nebojte se proto vsadit na výraznější kousky a nikdy nezapomínejte na nezbytné doplňky.

Letní móda? Žádná nuda!

Jasně, bez jednoduchých základních kousků se neobejdete, v šatníku byste ale měly mít i šaty, ve kterých vás nikdo nepřehlédne. Letním trendem jsou hlavně vzory a potisky. Zkuste puntíky, stylové proužky nebo šaty s květinovým vrškem. Nezbytným i praktickým doplňkem je klobouk.

Rebelské i jemné. Šaty si u Halens vybere každá. Náš tip? Potisky a vzory

Pokud se přece jen nechcete vzdát čisté bílé barvy, volte alespoň šaty se zajímavě řešeným střihem nebo zdobením. Pro odvážné jsou potom divoce potištěné šaty, které z vás udělají hvězdu na každé party. Ozvláštnit můžete i svůj pracovní outfit. Stačí, když zvolíte nápadité sáčko.

Londýnské módě nesmí chybět nápad. A vám oblečení se zajímavými detaily a potisky

Dáváte přednost ležérní a pohodové módě? I vy si přijdete na své. Oblečte si oblíbené džínové kraťasy a doplňte je svůdným průsvitným svetříkem s krátkým rukávem. Pod něj můžete obléknout podprsenkový pás nebo rovnou plavky. Skvělá bude i sestava puntíkatá sukně, bavlněné tričko a sandálky. Chybět by vám neměla ani obyčejná „basic“ tílka.

Krásné kousky čekají i na vyznavačky ležérního stylu

Ach ta Kate!

Když už mluvíme o módě současného Londýna, nesmíme zapomenout na ikonu, která svým jednoduchým, elegantním a vytříbeným stylem inspiruje nejen Britky, ale i ženy z celého světa. Ano, řeč je o Kate Middleton. Všechno, co si tahle sympatická vévodkyně koupí, se okamžitě stane hitem. Pokud tedy fandíte jejímu stylu, porozhlédněte se po ultra ženských šatech nebo jejích oblíbených kabátcích.

V kolekci najdete i kousky inspirované stylem vévodkyně Kate

Ať už se vám zalíbil některý z modelů nebo jen chcete omrknout další letní kousky, nezapomeňte se podívat na www.halens.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám