Hlavní obsah

Lidl bude opět vařit s blogery

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blogerská výzva Lidl Food Challenge na téma Halloween poběží celé září. Úkolem je vymyslet originální strašidelný recept pouze ze surovin prodejen Lidl. Vítěz získá kuchařský kurz u Romana Pauluse.

Článek

Společnost Lidl už počtvrté spouští oblíbenou kuchařskou soutěž pro všechny blogery, kteří rádi vaří. Stačí vytvořit ze surovin prodejen Lidl nápaditý recept, vyfotit jej a vše zaslat do 30. září na e-mail socialmedia@lidl.cz.

„Naše kulinářská výzva je mezi blogery velmi oblíbená, dokonce jsme s některými účastníky navázali i užší spolupráci. Moc nás těší, když vidíme, jaké úžasné recepty z našich surovin vznikají a že si sami blogeři mezi sebou naše suroviny doporučují,“ popisuje Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Zaslané recepty budou hodnotit osobnosti spojené s projektem Kuchyně Lidlu – šéfkuchař Roman Paulus a cukrářka Markéta Krajčovičová.

Výherce získá kuchařský kurz dle vlastního výběru v pražském hotelu Radisson Blu Alcron pod vedením michelinského kuchaře Romana Pauluse.

Více informací o Lidl Food Challenge zde.

Reklama

Související témata:

Načítám