Hlavní obsah

Lucie Bílá se vrací k Bílým Vánocům

Foto: Lukáš Fronk

Vánoce budou opět Lucie BíléFoto: Lukáš Fronk

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Lucie Bílá před Vánoci opět míří do kostelů a koncertních sálů po celé republice. Její vánoční album je už třikrát platinové, prodalo se ho přes 90 tisíc kusů. S kapelou Petra Maláska navštíví do 22. prosince třináct měst po celé republice.

Článek

Lucie Bílá měla tenhle rok pracovně hodně nabitý. Kromě role ve filmu V peřině, který natočil režisér F. A. Brabec, je už pár týdnů k vidění i v televizi – jako porotkyně talentové soutěže Česko Slovensko má talent. A do konce roku ji čeká ještě jedna náročná aktivita – šňůra předvánočních koncertů nazvaná Bílé Vánoce Lucie Bílé 2011.

„Bílé Vánoce jsou výjimečná nahrávka, ke které se asi budu vracet dlouho, tentokrát na nových místech,“ říká zpěvačka. Jediným místem, kde se vánoční koncert zopakuje, bude 13. prosince Státní opera Praha.

„S vánočním albem jsem roky váhala. Nedělám uspěchané kroky a tohle CD přišlo ve správnou chvíli. Výjimečně nádherné texty mi napsal Pavel Vrba a letošní koncerty tak pro nás všechny budou i vzpomínkou na tohoto báječného člověka. Úžasné hudební aranže k textům vytvořil Petr Malásek,“ říká Lucie Bílá a dodává: „Jsem zpěvačka pro lidi, kteří vědí, že život není žádná legrace, což mě těší, protože nemám žádné prázdné texty a v každé písničce je díky úžasným textařům nějaké sdělení.“

Foto: Lukáš Fronk

Na koncertech Lucka vystupuje s Petrem MaláskemFoto: Lukáš Fronk

Foto: Lukáš Fronk

Koncerty se Lucie Bílá vrací ke svému loňskému vánočnímu albuFoto: Lukáš Fronk

Foto: Lukáš Fronk

Lucii doprovází i farář Zbigniew CzendlikFoto: Lukáš Fronk

I letos Lucka Bílá vystupuje s kapelou Petra Maláska a za doprovodu Bílého sboru. V Praze s ní vystoupí i chlapecký sbor Boni Pueri. „Pro mě je hudební doprovod zásadní – Petr Malásek a celá kapela fantastických muzikantů. Cítím z nich, že mě mají rádi. Ono se to na tom jevišti nedá nalhat. S nimi jsem v pohodě a je to jako milování s milovaným člověkem,“ dodává Lucie Bílá.

Na vánočním turné Lucii Bílou doprovází její dobrý přítel a jeden z nejznámějších farářů Zbigniew Czendlik, který koncertům přispěje sváteční adventní atmosférou. Část výtěžku turné je věnována na charitativní účely.

Chcete vyhrát CD nebo knížku Lucky Bílé s věnováním a vstupenky na koncert dle svého výběru? Zapojte se do naší soutěže ZDE !

Reklama

Načítám